Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

ne vegyétek nekem sem kell inkább​:sweat_smile::grin:

1 kedvelés

NA ugye, megmondtam-írtam,ügyes vagy TE. :wink: :100:

Párbaj indul. Expromizer v1.4 vs Cthulhu Valor
Megpróbáltam 0.8 ohm-ra tekerni mindkettőt. Ni80 28ga, 1.8-as AFC mindkettőben. Ugyan az a lötty. Valor teszt üzemben, első építésem mióta megjött. Expromizer második építés, mióta használom. Elsőre jól sikerült, remélem másodszor is ilyen jó lesz. Illetve ha úgy állnak a csillagok, meg ilyenek, remélem a Valort is sikerült jól megépíteni. Kíváncsi leszek.

U.i: tudom, a vattázás elég gázosnak tűnik, de mentségemre szóljon hogy még nem vagyok nagyon rutinos. :sweat_smile:

9 kedvelés

Tök jó az a papírtörlő! Mi van rajta, egy ZQ ?? :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:
Még mindig cééép :smiling_face_with_three_hearts::+1::+1::+1::+1:

4 kedvelés

Olyasmi ahogy nézem. :wink: :saluting_face: :sweat_smile:

2 kedvelés

Küzdünk ezzel a technikával páran​:smile: Csak ne ejtsd a lábadra​:point_up:

Le kell cserélnem a témát :rofl::rofl::rofl:

5 kedvelés

Kerámia csipesz, olló :joy:

Ja vagy arra a fekete valamire gondolsz? Igen, ZQ Essent DNA 75c :smile:

Nálam most pinkdizájn van. Küldjek valami ilyesmit hogy lehessen pinkecske? :rofl:

6 kedvelés

Ha már lehet választani akkor inkább egy fekete törpe tacsi :smiling_face:

A tacsi fekete lesz :rofl:

3 kedvelés

Nem szokásom. :ok_hand:
A témacsere még nálam is elmaradt. :grimacing:

Közben “lőttem” egy képet. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Azt felismertem,a többit nem :joy::joy:

Helyzetjelentés: a Valort is sikerült jól megépíteni elsőre, elment belőle 3/4 tank lötty (ugyanúgy az Expromizerből is).
Amit leszűrtem: dinnyés, hűs lével próbáltam, mindkettő nagyon jól hozta, nem tudnám megmondani, hogy melyik volt a finomabb, kicsit más a kettő, de alig észrevehetően. A levegőzésben vannak különbségek, az Expromizer teljesen nyitva is szűkebb, a Valorban pedig nincs is az AFC pinen kívül szabályzási lehetőség, szóval majd megpróbálom egyel kisebb pinnel, hátha úgy ugyan olyan lesz. Mind a kettő nagyon jó tank gyümis liquiddel, könnyen építhetők, hiszen az én kevés tapasztalatommal is sikerült jól megcsinálni mindkettőt. Az Expromizer jobban finomhangolható, de az ára is magasabb. Ár-érték arányban szerintem mind a kettő zseni. Mondom ezt addig, ameddig nem próbáltam valami “high-end” tankot, de az nem most lesz, egyelőre ezekkel is boldogan megleszek. Meg jön egy Pioneer 1.5 is HC-ról. (Tudom, annak azért elég vegyes a megítélése, de olyan áron volt, hogy annyiért egy próbát megér).

Röviden: ha gyümis levest szívsz, ajánlom. Dohányossal nincs tapasztalatom. :slight_smile:

6 kedvelés

Én azt tapasztaltam eddig, hogy a highend tankok nem minden esetben azért highendek, mert highend ízt adnak, az expok, egy bishop vagy épp egy pioneer is ízben jó tankok. A highend ebben az esetben a megmunkálás és az anyaghasználat minőségére vonatkozik, egyszerűen egy 150 euros tankban van anyag, nem szorul, egyszerűen jó vele dolgozni. Ezt csak azért írtam le, hogy ne legyen meglepi, amikor 3x annyi pénzért nem kapsz 3x akkora élményt.

Illetve, ha nem lenne highend, kb az összes 100 eur alatti tank sem létezne, mert mindegyik valaminek a koppintása.

8 kedvelés

Csak gondolkodom melyiket vigyem magammal a ‘messzibe’ pár napra :grin:

6 kedvelés

Mind…Hová hová?

2 kedvelés

Nagyon nem kellett rábeszélned :grin:
Dorog,Esztergom,Pest :smiling_face:

1 kedvelés

Akkor a közelembe… :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Budaörs az alvóközpont :joy:

2000 km-ig közel van minden… :grin: