Ki hogyan teker, hogyan vattáz? 😊

Na majd én most szívok dohanyosat hmm jellow tabaco hmm.
Khm khm törpe azt mondja nem sokat csak egy picit :pinching_hand:
Persze csak egy picit :astonished:

7 kedvelés

4D carbon folie . :sweat_smile:

5 kedvelés

Nagyon szép,de az a baj akárhogyis van,töltéskor megfolyik.vagy Én vagyok béna

2,5 es magon még nem történt meg,de 2 es magon a nagy palásttal okozott 1-2 lázas reggelt feltöltéskor :smiley:

Próbáld meg áthúzni a vattát a 2 lyukon ,kb 3-4 mm t lógjon ki és borzold szét.tuti módszer.

Helyzetjelentés.

A múltkor emlegetett másik desztillált TNT, a szivaros (Trinidad Avana), 20ml után:

6 kedvelés

Gyanúsan jó…üt is mint a bolond (ha kell), vagy ilyen lájtos? (Szóval hozza az Azhads keményvonalat, vagy Multifilter) :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ahogy azt a figyelmes olvasó is olvashatta, nem olyan keményvonalas, de elképzelhetőnek tartom - ismét és még mindíg -, hogy a keverésen múlik, azaz az aroma verzió lehetségesen bekeverhető kemény(ebb) vonalasra, de erről nincs empírikus tapasztalatom :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Elvileg már otthon vár majd a csomagom Kínából egy Dvarw FL MTL klón… Ez az első RTA-m, van valami amire oda kell figyelni tekerés/vattázásnál? :slight_smile:

4 kedvelés

A ki hogyan teker-hogyan vattáz topic eleje felé mintha lenne egy videó is emlékeim szerint. Használd bátran a keresőt jobbra fent.Biztosan lesz tanács az oldalon. :slightly_smiling_face: :saluting_face:

Szerk:kép az biztosan van. :slightly_smiling_face: :wink: :saluting_face:

3 kedvelés

Használom bátran, viszont szerintem a legelterjedtebb kazán a fórumon, úgyhogy rengeteg a találat, ami jó és egyben rossz is. :smiley: Sajnos túl sok értelmes review-t youtube-on sem találok, pedig azok sokat segítettek eddig az RDA-knál.

Hátha segít.

7 kedvelés

Hary Vape……youtube nézz szét :wink:

6 kedvelés

Hú, nagyon is sokat, köszi :slight_smile: A hézagos tekerés nem igazán sikerült eddig, de ez a videó abban is nagy segítség lesz :blush:

4 kedvelés

Screenshot_2023-12-07-14-12-04-811_com.android.chrome-edit

:rofl:

Ne felejtsd el a fém tetőt! :rofl:

Tökmindegy, elfelejti. Mindenki elfelejti. :joy:

1 kedvelés

Na elsőre még sikerült a helyére tenni, figyeltem. :slight_smile: Nem volt egy leányálom először megtekerni… :smiley: Én hülye olyan levessel teszteltem amit most próbálok először, úgyhogy nem igazán tudom hogy sikerült… Szárazat nem kapok, ez már jó jel… :slight_smile:

4 kedvelés

Ó, ez nem így működik. Egyszer csak ott lesz az asztalon, mikor már összeraktad, lesből támad. :joy: