Na majd én most szívok dohanyosat hmm jellow tabaco hmm.
Khm khm törpe azt mondja nem sokat csak egy picit
Persze csak egy picit
4D carbon folie .
Nagyon szép,de az a baj akárhogyis van,töltéskor megfolyik.vagy Én vagyok béna
2,5 es magon még nem történt meg,de 2 es magon a nagy palásttal okozott 1-2 lázas reggelt feltöltéskor
Próbáld meg áthúzni a vattát a 2 lyukon ,kb 3-4 mm t lógjon ki és borzold szét.tuti módszer.
Helyzetjelentés.
A múltkor emlegetett másik desztillált TNT, a szivaros (Trinidad Avana), 20ml után:
Gyanúsan jó…üt is mint a bolond (ha kell), vagy ilyen lájtos? (Szóval hozza az Azhads keményvonalat, vagy Multifilter)
Ahogy azt a figyelmes olvasó is olvashatta, nem olyan keményvonalas, de elképzelhetőnek tartom - ismét és még mindíg -, hogy a keverésen múlik, azaz az aroma verzió lehetségesen bekeverhető kemény(ebb) vonalasra, de erről nincs empírikus tapasztalatom
Elvileg már otthon vár majd a csomagom Kínából egy Dvarw FL MTL klón… Ez az első RTA-m, van valami amire oda kell figyelni tekerés/vattázásnál?
A ki hogyan teker-hogyan vattáz topic eleje felé mintha lenne egy videó is emlékeim szerint. Használd bátran a keresőt jobbra fent.Biztosan lesz tanács az oldalon.
Szerk:kép az biztosan van.
Használom bátran, viszont szerintem a legelterjedtebb kazán a fórumon, úgyhogy rengeteg a találat, ami jó és egyben rossz is. Sajnos túl sok értelmes review-t youtube-on sem találok, pedig azok sokat segítettek eddig az RDA-knál.
Hary Vape……youtube nézz szét
Hú, nagyon is sokat, köszi A hézagos tekerés nem igazán sikerült eddig, de ez a videó abban is nagy segítség lesz
Ne felejtsd el a fém tetőt!
Tökmindegy, elfelejti. Mindenki elfelejti.
Na elsőre még sikerült a helyére tenni, figyeltem. Nem volt egy leányálom először megtekerni… Én hülye olyan levessel teszteltem amit most próbálok először, úgyhogy nem igazán tudom hogy sikerült… Szárazat nem kapok, ez már jó jel…
Ó, ez nem így működik. Egyszer csak ott lesz az asztalon, mikor már összeraktad, lesből támad.