Én ezt úgy szoktam hogy helyre teszem, rájövök hogy nem csöpiztem, leszedem, visszatuszkolom a vattát, csöpizek és akkor hagyom ki
Nálam mindig xarul jön szét, amikor széttekerem tölteni mindig a hülye műanyag jön ki és megcibálja a vattát
De az összes leves is az asztalon lesz
Cseréltem a műanyagon gyűrűt. Alig bírom beletuszakolni de azóta áll mint a cövek
Itt is az lesz…mindig a szakadt gumi a probléma
https://vape42.com/termek/dvarw_mtl_fl_2224_spare_o-ring_kit.html
Ha már klónokat veszek, legalább a gyűrűk legyenek jófajták
Igen…köszi bár kell lennie tartalékszettemnek, csak valahová elraktam úgy…hiába na, nagy ez a 1.5 szobás panel.
Na 1 napos a Dvarw, 6-7 tekerésnél járok…
Gyümölcsös ízekkel sajnos meg sem sikerül közelíteni a Xlim Pro-t, viszont most utoljára megpróbáltam vele a Journey RY4-t, hátha… És láss csodát, azzal hozza a pod szintjét… Nem értem. Mindegy is, igazából dohányos leveseket tervezek benne szívni, gyümisre ott az XR Max és az RDA-k.
Ss316 GA28, 2,5mm mag, BP Mods vatta egyelőre a nyerő 2x0,8-as AFC-vel (ez lehet nagyobbra lesz cserélve, elég szűk), 0,8ohm 15W
Szerencsére se folyás se száraz slukk nem volt eddig.
Már az eladáson gondolkodtam, de megúszta…
A tekerés nagyon nem tetszik, nem érzem ezt a vékony huzalt…
Nekem is ez az AFC jött be.Holtversenyben a 3 X 0,6-ossal.
Végre egy nap pihi itthon… nagymosás, az utóbbi két hét romjainak eltakarítása
Sajnos az összeszerelési útmutató elveszett, fogalmam sincs, hogy lesz belőle újra működő kávéfőző
Valahogy majdcsak “összebarkácsolod”, ügyes vagy TE.
Esetleg 1 db ilyesmi összedobható belőle, ha van hegesztő , nyomatékkulcs meg motorblokk-ragasztó a spájzban
Tudok adni ha kell itt van…
Nálad valahogy sejtettem is, hogy rendelkezel sok tankhangoló szerszámmal
És ja voltam polgári alkalmazott is szerelőként dolgoztam t31-est is csínáltam…
Tudjátok vegyes felhasználó vagyok ritkán,torony,sok cucc legyen benne meg ilyenek
Német,a németen 35 watton bumm 21700-al is megy a dl
a célzást értettük…dobj bele mesht
Majd jövő héten érkezik addig cloud 9
ha kell szívesen elmondok 1-2 fogást…neked.