Most kanthal 29ga
Fontos hogy ne legyen szoros? Én hol így, hol úgy csinálom. De a Brunhilde mindig kicseszik velem. Így is úgy is szar. De már egy éve hogy nem adtam fel. Próbálom mindig
Türelmes vagy
Remélem aki tervezte, kitalálta, külön bugyrot kap majd a pokolban
Ő téli piaci rés betöltésére valakit brikett nem érdekel ? A nyuszi meg a macska mire nem képes (Jack rabbit, Schrodinger) 4nap
Ez szokott faxán begyulladni leégetéskor
Igen ég a coil ég
Nekem ennek töredéke szokott 1-2 hét alatt lerakódni, de még azt sem merem lakáson belül leégetni…pattog, parazsat hány…szóval nem kockáztatom, hogy kiégjen más is.
Kiégés esetén forduljunk szakemberhez. Tűzoltó vagy picológushoz
Inkább leégett . Ez a leíras nagy lányomra és anyósomra igaz
ezt pontosítsd kérlek mert nem értem…mi van az anyósoddal és hogy passzol ide?
Pl ha egy izzó parázs műszálas ruhára esik akkor az bizony mifelénk 'kiég", nem pedig “leég”
Anyós mint Süsü a sárkány leéget és parazsat hány ja még pattog mint a bolha de nagyobbik lányom is
Eléggé bonyolult, de így már érthető
Jó szerkesztettem raktam egy pontot bele .
Úgy értettem, pl,: hogy ne felejtsek el valamit, írok egy kettest. Tehát 2, az második nap, kedd. Ami K-val kezdődik. Így kenyér. Ahh ne felejtsek el kenyeret venni. (Persze ilyen nem történik, ennyire kattos nem vagyok) na így bonyolult. A sárkány-anyós téma
KK inkább game válasz
Nem igazán vot már íze a Luxury Lemon Tart-nak.
Dovpo Blotto dual coil.
Amilyen balfék vagyok pont újratekerve,vattázva nem fényképeztem le,azóta megmár gőzölök vele.
Carbon Lemon Extra Black