Lassan át fog vezetni, 0.1 ohm lesz de a széntabletta drágult, szóval…
Ez egy jó arány , nem kiborító, az a kiborító ha ugyanehhez a mennyiséghez, 5-6* tekered újjá!
És még mindíg jó volt,csak nem bíztam magamban,a magasban stikában,a slukkolásomban
Na igen, nálam is van ilyen a AdG Hybrid vonala!
Ezt már áthozom inkább ide. Így már értékelhető ami kijön belőle. Titanium fiber, a szélső peremtől kicsivel hosszabban hagyva, nem ritkítottam semmit. Mythical vapers, kanthal 28ga, 2.5mm.
Fura tekerés …miért nem alulról megy a lába?Nem kéne megfordítani?Vagy direkt így csináltad?
Direkt raktam így. Másik irányban este nem tudtam eléggé lentre tolni, nem fér jobban hozzá a tekerősegéd (kellene belőle valami hosszabb fajta ).
Köszi. Láttam már valamikor itt a Vaperinán, ez jó cuccnak néz ki
Ez most csak a vandyvape kész tekercsekhez adott kis akármi volt. Nem is mondanám tekerősegédnek, megfogni alig tudtam, olyan kicsi.
Szép az a vb22, csak tekeréskor szar a hozzáférés
De azért picit irigykemem
Vapeklubon 20-on pár euró volt? Annyiból néhány helyen már a posta sem jön ki.
NiChrome80 Clapton, és KF Prime (jól bevált)
Ugyanezen Clapton egy Expromizer v4 deckben
És BPmods fog lenni a betét.
A “tanksegédem” egy féktisztító kupakja
Ma újra vattáztam a kóstoló setup-ot. Dokumentáltam mert mért ne.
Entheon RDA (klón) Hadeon cap-el rajta, Ni80 coil, 3mm ID, 3*28+36 Alien v2
Régi coil van benne, de úgy döntöttem még 'jóvanazúgy, kapott egy kis fogkefézést, meg belül is pici “palack tisztító” kefével kitakarítottam. Ezt a coil-t 5 meneten használom általában, de mivel ez mech modon van, így csak 4 menet, kissé hézagosan, csak azért, hogy a kellő szélesség meglegyen.
Még nem is figyeltem, de lehet a következő coil inkább fordítva, lábvéggel felfelé kéne bele rakni. a coil magassága ízlés függő nekem így jött be, a coil alját épp hogy látom átnézve a levegő nyíláson.
Mujit szeretem, de lustaság miatt BP Mods Pro Vape Cotton került bele:
Dripper-nél nem kéne ennyire kifésülgetni, de squonk-nál megszoktam, továbbá nem kell hogy egy liter liquidet tartson magában a vatta hiszen “asztali” setup elsősorban kóstoláshoz:
Felesleg vatta kézzel leszed, végek hosszra vágva:
Szépen óvatosan a berakni a vattát, hogy szép legyen, nem kócolni ha már ennyit 'dógoztun véle
Végeredmény és használt eszközök:
Az új liquid is fini lett
De szépen meg van tekerve