Valami ilyesmi…?
Ilyesmi, de pont ebből nem tudsz 0.8-as tekerést csinálni, mert nagyon ellenáll
De van egy kisebb ellenállású ugyanilyen, az például jó lehet.
Próbálta már valaki a brunhilde-be 50/50 liquiddel? Persze… Mtl-ben… Bírja?
Ez az. De az enyém vékonyabb huzalokból áll úgy emlékszem 30 és 28
Nem csak bírja, szereti is.
Akkor liquid készlet csere lesz nálam. Mert az összes liquidem, ami jelenleg van, az 70vg/30pg.
Nah… Kezdhetem elölről…
Az nehezen kúszik fel a sodronyon. Lehet jobb lenne, igen.
Hacsak nem tolom fel őket úgy, hogy hígabbak legyenek… Valamivel…
Akkor ugyanolyan erősségű és izű full PG-s liquid kell.
Igy akkor tiszta sor… Nehezen kúszik fel, igy a tekerés is jobban erőltetődik, es hamarabb melegszik.
Köszi a tippet…
Pontosan, hisz maga a liquid is hűtőközeg. Lehet nem ez a legjobb szó rá, de érted…
Sajnálom, ha túl béna vagyok. Amikor tervezgettem az áttérést az rta vonalra, azt hittem, h csak megtekerem es szívom. Nem gondoltam, h ennyi macera lesz vele…
Macera… Olyan értelemben, hogy, szeretem piszkálgatni…
Nem vagy béna,ne mondj ilyet. Mi sem úgy kezdtük, hogy tudtunk mindent. A vape világ egy olyan hely, ahol szinte hetente jönnek ki újdonságok, és ezzel együtt folyamatosan képes meújúlni. Itt nincs olyan, hogy valaki mindent tud. Én is tanulok folyamatosan.
Itt meg kell jegyeznem, hogy van aki 1-2 éves tapasztalattal és egy maroknyi tankkal és 2 moddal a polcán ki merte jelenteni, hogy Ő már profi vaper. Nos, az ilyennek nem kell hinni. A jó vaperina és a jó vaper is holtig tanul!
Rendeltem most mtl fused claptont, ebből vajon mekkorra tekerés kell 4-5-6 menet? Olyan 0.7-1 ohm közé 2.5-es magon. Ataman v3, fev 4.5, neeko, ezekbe mehet ez gondolom. Vagy mehet bármilyen mtl tankba?
Szia.
Nekem vastag volt az Atamanba a fused.
28/40 mtl claptonnal próbáltam 5-6 menettel .
Fuseddel lassabban izzott fel és több watt kellett
Sziasztok!
Ha már így szóba kerültek ezek a clapton huzalok,engem az érdekelne,mi a különbség az ss316l,és a Ni80 között?
Nyilván itt nem az anyagukra gondoltam.
Szerintem amik huzatosabbak abba simán mehet az általad írtakkal, annyi, hogy én fix 5 menetet szoktam, annyi elég. 0.7 ohm körüli érték szokott kijönni, és nem kér sok wattot sem.
Egész pontosan ezt rendeltem, de fogalmam sincs jó ötlet volt-e
https://gandalfliquid.hu/vandy-vape-superfine-mtl-fused-clapton-ss316-ellenallashuzal-3m
Én meg ezt használom:
https://gandalfliquid.hu/vandy-vape-superfine-mtl-fused-clapton-ni80-ellenallashuzal-3m
Ezért is merült fel bennem a kérdés.
Köszi, a neekoba szerintem jó lesz, az a leglevegősebb az összes tank közül.
Viszont a fevbe most csak az egyik nyílás szabad, lehet a másikat is meg kéne nyitni akkor?
Gyanítom az expromizerbe is sok lesz akkor, 1.8-as a max afcje.
Lehet visszamondom, és veszek sima mtl claptont.