Köszönöm szépen Andrås!
Ăgy mĂĄr vilĂĄgos szĂĄmomra a kĂŒlönbsĂ©g. ![]()
Ăs melyik betĂ©t volt benne? Mert nekem most eggyel nem olyan levegĆs, nem tudom le bĂrnĂĄ-e hƱteni?
Nem tudom milyen levegĆvel hasznĂĄlod a Neeko-t, mostanra sikerĂŒlt belĆnöm a nekem ideĂĄlis setupot.
Alul 1.2, felĂŒl 2.0 (nem szörcsög vele).
30+38 Ni80 clapton 2-es magon 6,5 menet, 1.3 ohm környéke.
BĂĄrmilyen vastagabb huzallal rohadtul melegedett nagyobb levegĆzĂ©ssel is⊠![]()
Azt hiszem most alul a 2-es felĂŒl meg semmi. Ha felĂŒl is volt betĂ©t nekem szörcsögött. Mondjuk Ăgy is hangos, a nejem szerint olyan, mint Darth Vader. ![]()
Igen, ha nincs meg a kellĆ kĂŒlönbsĂ©g a kĂ©t afc között, akkor szörcsögĆsâŠ
Mondjuk nekem ez a szƱkebb beĂĄllĂtĂĄs produkĂĄlta a jĂł Ăzeket, ânagyâ gĆzre mtl-ben csak a HildĂĄt hasznĂĄlom. ![]()
2-es magon szopĂĄs a vattĂĄzĂĄsa, de ilyen afc-vel nem tudnĂĄ a 2,5-et jĂłl körbelevegĆzni, mert elĂ©g alacsonyan van a plafonâŠ
Sziasztoook!
Ez 2 Ă©ves vapelĂ©sem alatt mĂĄsodjĂĄra fordul elĆ
Az egyik oldal âĂ©gettebbâ mint a mĂĄsik, gondolom ritka jelensĂ©g, miĂ©rt van ez?
Az egyik oldalon sƱrƱbb a vatta, vagy minden nap mĂĄs ĂzƱ liquidek hatĂĄsa, avaagy szƱk levegĆzĂ©s vĂ©gett?
Szia. Szerintem a vatta a ludas. Ăn is szoktam Ăgy jĂĄrni, Ășgy gondolom ahol sƱrƱbb, ott szinte beletapad a koksz.
Lehet, ahogy hĂșzod ĂĄt a vattĂĄt az egyik oldalon kicsit feltorlĂłdik. Ăn picit tovĂĄbb hĂșzom, aztĂĄn vissza egy kicsit Ă©s akkor jĂł ![]()
Igen-igen
Ăn is Ășgy szoktam, rĂĄadĂĄsul Ă©n ĂĄllandĂłan finomhangolok, mind esztĂ©tikailag, mind mĂ©ret, sƱrƱsĂ©g ĂŒgyileg. ![]()
Nemmellesleg imĂĄdom fotĂłzni ![]()
Minden Ă©pĂtsemet meg tudnĂĄm szĂĄmolni, mivel mindig fotĂłzom ezt, tĂ©nyleg nemtudom miĂ©rt, nagyon jĂł dolog szĂĄmomra ez Hungarikum. ![]()
Valaki Taifun-os tudna segĂteni?
SzĂ©pen megtekertem,bevattĂĄztam,összeraktam,liquid bele.BeĂĄllĂtottam a levegĆzĂ©st is alulâŠa liquid szabĂĄlyzĂłt sehogy nem tudom elmozdĂtaniâ![]()
![]()
![]()
![]()
NĂ©ztem egy csomĂł kĂŒlföldi videĂłt,mert persze errĆl nem talĂĄltam magyart.LĂĄtom,hogy csinĂĄljĂĄkâŠmĂĄr amelyiken lĂĄtszik rendesen⊠de nekem meg sem mozdulâ![]()
Pedig jĂł lett volna kiprĂłbĂĄlni milyen a tankâ![]()
FölĂŒl kell tekerni.
KlĂłn. Szorul, az enyĂ©m is ilyen volt. Most tettem bele mĂĄsik tömĂtĂ©st meg vettem palĂĄstot lpv-n. Most nem szorul. Viszont nagyon laza. ![]()
Ott tekertem.Semmiâ![]()
De Ă©n most mit tegyek?SegĂts lĂ©gysziâ![]()
Ăn levettem a tetejĂ©t Ă©s a töltĆ nyilĂĄsnĂĄl megfogtam egy lapos fogĂłval Ă©s Ășgy tekertem szĂ©t.
Na jĂł,Ă©n feladtamâ![]()
Ez olyan mint a mesĂ©benâŠvan is,nincs is.
Nem talĂĄltam lapos cs.hĂșzĂłt.Letekertem ahogy Ărtad,de semmivel nem tudtam megmozdĂtaniâ![]()
TekergettemâŠvolnaâŠsemmi.
Annyit elĂ©rtem vele,hogy az alsĂł lĂ©gbeömlĆn vagy min,mostmĂĄr a liquid ömlik.
Délutånig itthon marad az biztos.
Mindig g.kesztyƱben csinålom.
Eszem nincs.Az 510,minden liquides volt.Låtszott,hogy a lyukon jön ki a liquid.
De mĂĄr nem is Ă©rdekelâ![]()
Picit fura a pisztĂĄciĂĄs macaron a Super Sorb vattĂĄval.
RemĂ©lem javul majd. Viszont az epres sĂŒlt fagyi soha nem volt ilyen finom. ![]()
SĂŒlt fagyi??? Itt valami tĂ©vedĂ©s lehet⊠Most akkor vagy meleg, vagy hideg? ![]()
![]()
Mint Ă©telt, Ă©dessĂ©get sosem ettem sĂŒlt fagyit. De, ha a valĂł Ă©letben is ilyen, akkor egyszer ki kell prĂłbĂĄlni.
Egyébként:
![]()