Köszönöm szépen András!
Így már világos számomra a különbség.
És melyik betét volt benne? Mert nekem most eggyel nem olyan levegős, nem tudom le bírná-e hűteni?
Nem tudom milyen levegővel használod a Neeko-t, mostanra sikerült belőnöm a nekem ideális setupot.
Alul 1.2, felül 2.0 (nem szörcsög vele).
30+38 Ni80 clapton 2-es magon 6,5 menet, 1.3 ohm környéke.
Bármilyen vastagabb huzallal rohadtul melegedett nagyobb levegőzéssel is…
Azt hiszem most alul a 2-es felül meg semmi. Ha felül is volt betét nekem szörcsögött. Mondjuk így is hangos, a nejem szerint olyan, mint Darth Vader.
Igen, ha nincs meg a kellő különbség a két afc között, akkor szörcsögős…
Mondjuk nekem ez a szűkebb beállítás produkálta a jó ízeket, “nagy” gőzre mtl-ben csak a Hildát használom.
2-es magon szopás a vattázása, de ilyen afc-vel nem tudná a 2,5-et jól körbelevegőzni, mert elég alacsonyan van a plafon…
Sziasztoook!
Ez 2 éves vapelésem alatt másodjára fordul elő
Az egyik oldal “égettebb” mint a másik, gondolom ritka jelenség, miért van ez?
Az egyik oldalon sűrűbb a vatta, vagy minden nap más ízű liquidek hatása, avaagy szűk levegőzés végett?
Szia. Szerintem a vatta a ludas. Én is szoktam így járni, úgy gondolom ahol sűrűbb, ott szinte beletapad a koksz.
Lehet, ahogy húzod át a vattát az egyik oldalon kicsit feltorlódik. Én picit tovább húzom, aztán vissza egy kicsit és akkor jó
Igen-igen
Én is úgy szoktam, ráadásul én állandóan finomhangolok, mind esztétikailag, mind méret, sűrűség ügyileg.
Nemmellesleg imádom fotózni
Minden építsemet meg tudnám számolni, mivel mindig fotózom ezt, tényleg nemtudom miért, nagyon jó dolog számomra ez Hungarikum.
Valaki Taifun-os tudna segíteni?
Szépen megtekertem,bevattáztam,összeraktam,liquid bele.Beállítottam a levegőzést is alul…a liquid szabályzót sehogy nem tudom elmozdítani
Néztem egy csomó külföldi videót,mert persze erről nem találtam magyart.Látom,hogy csinálják…már amelyiken látszik rendesen… de nekem meg sem mozdul
Pedig jó lett volna kipróbálni milyen a tank
Fölül kell tekerni.
Klón. Szorul, az enyém is ilyen volt. Most tettem bele másik tömítést meg vettem palástot lpv-n. Most nem szorul. Viszont nagyon laza.
Ott tekertem.Semmi
De én most mit tegyek?Segíts légyszi
Én levettem a tetejét és a töltő nyilásnál megfogtam egy lapos fogóval és úgy tekertem szét.
Na jó,én feladtam
Ez olyan mint a mesében…van is,nincs is.
Nem találtam lapos cs.húzót.Letekertem ahogy írtad,de semmivel nem tudtam megmozdítani
Tekergettem…volna…semmi.
Annyit elértem vele,hogy az alsó légbeömlőn vagy min,mostmár a liquid ömlik.
Délutánig itthon marad az biztos.
Mindig g.kesztyűben csinálom.
Eszem nincs.Az 510,minden liquides volt.Látszott,hogy a lyukon jön ki a liquid.
De már nem is érdekel
Picit fura a pisztáciás macaron a Super Sorb vattával. Remélem javul majd. Viszont az epres sült fagyi soha nem volt ilyen finom.
Sült fagyi??? Itt valami tévedés lehet… Most akkor vagy meleg, vagy hideg?
Mint ételt, édességet sosem ettem sült fagyit. De, ha a való életben is ilyen, akkor egyszer ki kell próbálni. Egyébként: