How do you roll, how do you wick? 😊

Köszönöm szépen Andrås!
Így mĂĄr vilĂĄgos szĂĄmomra a kĂŒlönbsĂ©g. :slightly_smiling_face:

2 Likes

És melyik betĂ©t volt benne? Mert nekem most eggyel nem olyan levegƑs, nem tudom le bĂ­rnĂĄ-e hƱteni?

1 Like

Nem tudom milyen levegƑvel hasznĂĄlod a Neeko-t, mostanra sikerĂŒlt belƑnöm a nekem ideĂĄlis setupot.
Alul 1.2, felĂŒl 2.0 (nem szörcsög vele).
30+38 Ni80 clapton 2-es magon 6,5 menet, 1.3 ohm környéke.
BĂĄrmilyen vastagabb huzallal rohadtul melegedett nagyobb levegƑzĂ©ssel is
 :man_shrugging:

3 Likes

Azt hiszem most alul a 2-es felĂŒl meg semmi. Ha felĂŒl is volt betĂ©t nekem szörcsögött. Mondjuk Ă­gy is hangos, a nejem szerint olyan, mint Darth Vader. :sweat_smile:

4 Likes

Igen, ha nincs meg a kellƑ kĂŒlönbsĂ©g a kĂ©t afc között, akkor szörcsögƑs

Mondjuk nekem ez a szƱkebb beĂĄllĂ­tĂĄs produkĂĄlta a jĂł Ă­zeket, “nagy” gƑzre mtl-ben csak a HildĂĄt hasznĂĄlom. :grin:
2-es magon szopĂĄs a vattĂĄzĂĄsa, de ilyen afc-vel nem tudnĂĄ a 2,5-et jĂłl körbelevegƑzni, mert elĂ©g alacsonyan van a plafon

1 Like

Sziasztoook!
Ez 2 Ă©ves vapelĂ©sem alatt mĂĄsodjĂĄra fordul elƑ :thinking:
Az egyik oldal â€œĂ©gettebb” mint a mĂĄsik, gondolom ritka jelensĂ©g, miĂ©rt van ez?
Az egyik oldalon sƱrƱbb a vatta, vagy minden nap mĂĄs Ă­zƱ liquidek hatĂĄsa, avaagy szƱk levegƑzĂ©s vĂ©gett? :drooling_face:

1 Like

Szia. Szerintem a vatta a ludas. Én is szoktam Ă­gy jĂĄrni, Ășgy gondolom ahol sƱrƱbb, ott szinte beletapad a koksz.

5 Likes

Lehet, ahogy hĂșzod ĂĄt a vattĂĄt az egyik oldalon kicsit feltorlĂłdik. Én picit tovĂĄbb hĂșzom, aztĂĄn vissza egy kicsit Ă©s akkor jĂł :slight_smile:

3 Likes

Igen-igen
Én is Ășgy szoktam, rĂĄadĂĄsul Ă©n ĂĄllandĂłan finomhangolok, mind esztĂ©tikailag, mind mĂ©ret, sƱrƱsĂ©g ĂŒgyileg. :grin:
Nemmellesleg imĂĄdom fotĂłzni :joy:
Minden építsemet meg tudnåm szåmolni, mivel mindig fotózom ezt, tényleg nemtudom miért, nagyon jó dolog szåmomra ez Hungarikum. :rofl:

7 Likes

Valaki Taifun-os tudna segĂ­teni?
SzĂ©pen megtekertem,bevattĂĄztam,összeraktam,liquid bele.BeĂĄllĂ­tottam a levegƑzĂ©st is alul
a liquid szabĂĄlyzĂłt sehogy nem tudom elmozdĂ­tani​:cry::cry::cry::cry:
NĂ©ztem egy csomĂł kĂŒlföldi videĂłt,mert persze errƑl nem talĂĄltam magyart.LĂĄtom,hogy csinĂĄljĂĄk
mĂĄr amelyiken lĂĄtszik rendesen
 de nekem meg sem mozdul​:cry:
Pedig jó lett volna kipróbálni milyen a tank​:cry:

1 Like

FölĂŒl kell tekerni.

2 Likes

Klón. Szorul, az enyém is ilyen volt. Most tettem bele måsik tömítést meg vettem palåstot lpv-n. Most nem szorul. Viszont nagyon laza. :grin:

5 Likes

Ott tekertem.Semmi​:cry:

1 Like

De Ă©n most mit tegyek?SegĂ­ts lĂ©gyszi​:heart:

Én levettem a tetejĂ©t Ă©s a töltƑ nyilĂĄsnĂĄl megfogtam egy lapos fogĂłval Ă©s Ășgy tekertem szĂ©t.

2 Likes

Na jĂł,Ă©n feladtam​:cry:
Ez olyan mint a mesében
van is,nincs is.
Nem talĂĄltam lapos cs.hĂșzĂłt.Letekertem ahogy Ă­rtad,de semmivel nem tudtam megmozdĂ­tani​:cry:
Tekergettem
volna
semmi.
Annyit elĂ©rtem vele,hogy az alsĂł lĂ©gbeömlƑn vagy min,mostmĂĄr a liquid ömlik.
Délutånig itthon marad az biztos.

3 Likes

Mindig g.kesztyƱben csinålom.
Eszem nincs.Az 510,minden liquides volt.Låtszott,hogy a lyukon jön ki a liquid.
De mĂĄr nem is Ă©rdekel​:cry:

Picit fura a pisztĂĄciĂĄs macaron a Super Sorb vattĂĄval. :thinking: RemĂ©lem javul majd. Viszont az epres sĂŒlt fagyi soha nem volt ilyen finom. :heart_eyes:

11 Likes

SĂŒlt fagyi??? Itt valami tĂ©vedĂ©s lehet
 Most akkor vagy meleg, vagy hideg? :grin::winking_face_with_tongue:

1 Like

Mint Ă©telt, Ă©dessĂ©get sosem ettem sĂŒlt fagyit. De, ha a valĂł Ă©letben is ilyen, akkor egyszer ki kell prĂłbĂĄlni. :slight_smile: EgyĂ©bkĂ©nt:

:slight_smile:

5 Likes