Az elején sokba kerül az indulás,de később megtérül
Itt a kollégánál leledzik egy pnp pod ami ha jól tudom kompatibilis vele
https://vaperina.cc/t/magic-box-urites-mar-alig-van-valami/13705?u=tyutyika
14 bejegyzés egyesült egy létező témába: Örökifjak topikja
Lehet én is megtérülök ha haza érek…
Nyugi, csak bohóckodom…
Köszönöm még a gyári kettőt használtam amit a készülékhez adtak,de majd most kiderül hogy a cserével javul e a helyzet egyelőre nekem ez teljesen jó nem akartam mélyebbre ásni a témában először,mert az élettől is elment volna a kedvem
Újra itt úgy tűnik meg is oldódott a probléma vettem két porlasztót,és lám lám azokkal nem is folytat már egy cseppet sem köszönöm szépen a segítséget nektek
Másik kérdésre visszatérve,ti hogy szállítjátok az eszközöket? Tok,vagy csak simán zsebbe? Szabad ezeknek eldőlni,vagy inkább csak függőleges helyzetben legyen?
Hát én úgy, hogy olyan tankokat veszek, ahol el lehet zárni a levest.
Én zsebbe és állítva. De mindig eldől
Kocsiban a hamutartóban dülöngél,ezért inkább szívom menet közben is
Ne zavarj össze van olyan amiben nem lehet elzárni,és olyan amiben el lehet?
Munkában mellény zsebben, igen stabil. Itthon pedig egy mellkason / vállon keresztben hordható “homártasiban”, az is igazán megbízható.
Kocsiban nekem mindegy mert ha én kocsival utazok akkor tuti,hogy gyerek is van mögöttem
Homártasi lelőhelye, kinézete érdekelne
Ő navigál?
Hát, izé, sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de igen, van olyan.
Nem a levgőzést, hanem magát a levest lehet elzárni a vattától.
Már faggatom is a zasszonyt, tőle kaptam, annyit sírtam miatta, akarom mondani férfiasan kiállítam érte!
Ha esetleg tudsz képet vagy linket küldeni akkor érdekelne,csak hogy ma is tanulják valamit még csak egy hónapja csöppentem ide,úgyhogy sok mindent nem tudok
Na Dorina te is bele estél a mai trollfolyamba
Én bírom