Sziasztok!
Nekem teljesen uj a vape kultura, es ugy ‘en bloc’ a vape eszkozok. Szeretnek egy alternativ megoldast a sodros cigi melle, egyelore nem teljesen kivaltani, de mondjuk otthon az erkelyen inkabb valami jo illatut szivni.
Sok videot megneztem, es valami nagyon alap dolog kialakult bennem, hogy mit szeretnek.
Eszkoz teren valami kisebb ‘pen’ formaju keszuleket keresek, MTL (de lehessen DTL-re is hasznalni neha), a kijelzo nem fontos, led visszajelzes nem art. Szeretnem ha megbizhazo lenne, es nem folyna vagy szivarogna semmi sehol (ha ilyen letezik ebben a kategoriaban). Legyen USB C tolthetoseg, es minel ujabb/modernebb, annal jobb.
Masik, hogy ne kelljen gombot nyomva tartani, amikor szivom.
Egyelore magyar webshopokat neztem, igy nagyjabol azoknak a kinalatat bongesztem.
A liquideket meg nem igazan latom at, de az mar egy egyeszen masik tema.
Illetve amit meg nem latok at rendesen, a porlasztok ellenallasanak a kerdese. Melyik OHM mit takar, erosebb/nagyobb lesz a felho, vagy erosebb lesz a ‘cigi erzes’?
Tehat amiket en lattam igy elsore:
Joyetech EGO AIO - Ezzel a bajom, hogy nem USB C, es regebbi technologia (mondjuk barmit is fejlodott a vape tech elmult evekben, en sajnos nem vagyok tisztaban vele, csak lattam hogy korabbi posztoknal ezt irtatok).
Voopoo Doric 20W
Voopoo Doric 60W
Innokin Sceptre
Innokin GOZ
Geekvape Wenax SC
Smoktech Stick G15 POD
Joyetech EGO Air - Ezt magyar boltban eddig nem lattam, viszont a legszimpatikusabb eddig
Ezekbol barmelyik ajanlott jelenleg, vagy hosszabb tavra megfelelo lehet? Esetleg barmi mas javaslatot szivesen fogadok, illetve nyilvan informaciot, hogy jobban lassam at ezt az egesz dolgot.