Belépő az Ecigi világába

Sziasztok! Le szeretnék szokni a cigiről, és arra gondoltam, hogy rátérek az ecigire, majd szépen lassan csökkentem a nikotinmennyiséget.
Ezzel kapcsolodban szeretnék tanácsot kérni Tőled.Milyen készüléket érdemes vásárolnom ([MTLtípusra gondoltam), esetleg honnan érdemes beszerezni(a Dohányboltban nagyon drága, a szlovákoknál pedig csak személíyes átvétel lehetséges.) Várom válaszotokat.
Köszönettel:
Kornél

4 kedvelés

Szia ! Elsőnek is a legfontosabb , hogy gratulálok az első lépésekhez .. Az elhatározás a legfontosabb .

Azt gondolom , hogy a legjobb helyre és a legjobb emberek közé keveredtél itt a vaperinán :heart:
Biztos vagyok benne , hogy fogunk tudni segíteni ..

Annyi információ alapján amit leírtál nagyon nehéz lesz a számodra legjobb megoldást megtalálni ..

Így lenne pár kérdésem .
Milyen készülék lenne számodra az ideális nagyvonalakban?
Porlasztós ? Vagy egyből belevágnál az saját építésbe ? .
Ha porlasztós akkor PoD vagy Mod és kazán

Nagyon fontosak a piszkos anyagiak is ilyenkor jó tudni ,hogy kb mennyi keret van erre mert lehet kapni 5k forintól … Határ a… Na az nincs ig bármit
Hirtelenséggel ennyi .

Ne kímélj minket ami csak eszedbe jut a témával kapcsolatosan írd le … Minnèl több az információ annál könnyebben tudunk segíteni ..
Erről bizony beszélgetni kell még sokat :joy:

Finom Gőzöket :heart:

6 kedvelés

Csak egyetérthetek az előttem felszólaló társammal.
Ugyanakkor szorgalmaznám a kereső(nagyító ikon jobbra fent) használatát, sok érdekességet találsz a megfelelő címszavak alatt.
Az első lépést már megtetted, csak így tovább.
Ajánlom szétnézni a HealthCabin oldalon, ha van időd várni a csomagra.

5 kedvelés

Jaa, még annyi, hogy mennyi rá a pénz, mert kell egy s más még a készüléken kívül.
Pl.: Aroma, alaplé, akku töltő, akkumulátorok(ha nem beépített akkus lesz a gép), porlasztó, huzal, vatta, szerszámok, stb.
:saluting_face:

5 kedvelés

erősen ajánlom a vaperina bazár megtekintését is, mostanábad kerültek fel jó kis pod-modok, pod-modnál kezdőbaráttabb nincs.

6 kedvelés

Talán @Sorivo Kornél is hamarosan csatlakozik a beszélgetéshez? :thinking:

6 kedvelés

Az én válaszom,nagyon szivesen :smiling_face:

8 kedvelés

Első lépésben arra gondoltam, hogy a készülékre és az akkumulátorra max. 20.000 Ft-ot szánnék. Szerintem ennyiből el lehet indulni. Olyat szeretnék, ami nem teljesen “kezdő”, amit tudok használni legalább fél évig (vagy tovább), tehát ne kelljen pár hónap után egy másikra váltani. (ilyen gagyi dohányboltos 6-10.000 Ft-osak nem érdekelnek) Kezdetekben nem szeretnék bajlódni a saját építéssel, ezért porlasztóst szeretnék. A későbbiekben persze szeretnék majd komolyabb készüléket. Szerintem MTL típusú készülékre lenne szükségem. Az aromát, alaplét, stb. (ha máshogy nem megy, akkor a kezdetekben beszerzem a dohányboltból, de idővel mindenképp “nagyobb” tételben kell gondolkodnom. Ha tudnátok ajánlani ezek alapján készüléket, esetleg annak a beszerzését, javaslatokat, illetve a kiegészítők (alaplé, nikotin stb.) beszerzésével kapcsolatos tanácsokat, segítséget. Minden észrevételt, javaslatot szívesen veszek.
Kornél

4 kedvelés

Én első körben szétnéznék LH n :wink:
Egy jó ok van rá, ha reggel vagy kora délelőtt rendelsz jó eséllyel másnap már nálad a cucc.

3 kedvelés

Szűkös a keret , de nekem lenne egy setup ami beleférne a keretbe és későbbiekben adna egy kis teret a folytatásra ..

Én a Voopoo Doric Astra melett tenném le a voksokat

Alapvetően egy remek MTL kit .. igaz beépített akumlátoros , de ekkora keretnél sztm nem is jöhet szóba más ,mert ,ha cserélhető akkor kell aksi töltő minden …
, de nagy előnye az 510 es platform ..

Másik nagy előnye jelenleg az ára ..
Az AL nél éppen akciós és ezen a oldalon minden egyébb dolgot is beszerezhető .. porlasztó hozzá …aroma .. nikotin
A készülék

Porlasztó

Alaplé Magyarországon is beszerezhető olcsón

Amennyiben nem nyerte el a tetszésed akkor ebbe a keretbe a további játékosok a sima Pod rendszerek ..

5 kedvelés

Egyetértek a doric-kal! Remek választás lehet! Én rendszeresen használom az rtak mellett. Mondjuk másik moddal, de a hozzá kapott is tökéletes kezdőként :+1:

4 kedvelés

Ha azt a keretet picit meg tudnád nyújtani tudom ajánlani Aspire zelos X nautilus kazánnal 1ohmos porival.Én nagyon szeretem jó kis mod.

Természetesen a fent említett mod is teljesen jó.

4 kedvelés

Hát barátom ahhoz már nagyon kellene a keretet nyújtani :rofl: de nyilván való ,hogy hosszabb távon az lenne az ideális választás

Mod+ kazán
Porlasztók
Akumlátorok
Akumlátor töltő

4 kedvelés

Igen. A Voopoo-t tènyleg jònak találom. Arra tegyèl mèg javaslatot lègyszìves, hogy az Általad javasolt oldalon, ha megrendelem, akkor mèg mit èrdemes hozzá vennem. Beleèrtve az alapleveket is, illetve az esetleges kiegèszìtőket, hozzávalòkat is.
Köszi.

3 kedvelés

Örülök, hogy teszik ..

Igazából ami neked kell az egy csomag porlasztó .. @Peva71 legyél kedves segíts a porlasztó tapasztalatokkal .. de gondolom az 1 ohmos lehet a legjobb .

Azt már linkeltem fentebb ..

Alap lé itthon a legolcsóbb ha jól számolom 6500 Ft szállítással együtt 2 liter .

De ha nem akarsz több helyről rendelni hanem mindent innen

Akkor íme két kiszerelésben

50/50 és alap lesz a te neked való

Kell még ugye nicotin ami szintén az egyik legolcsóbb az Al-nél .. 10 esével csomagolva
Nem linkelhetem ide ,mert nem lehet reklámozni a nektárt ..

Illetve ami kell az még aroma ugye az szubjektív ki milyet szeretne .. de ha kérdezel itt abban is kapsz segítséget .. vagyunk itt egy páran akik már mindenbe is bele kóstoltak

Talán még 1-2 palack a keveréshez

Ha ez mind meg van akkor el lehet dobni a K..drága bűz rudat a P..ba

3 kedvelés

Köszi szèpen!
Akkor, ha jòl èrtem a kèszülèket, a porlasztót, a nikotint, illetve keverèshez palackot èrdemes az AL-től megrendelnem. Az aromát, illetve az alaplevet pedig itthonròl is lehet.

4 kedvelés

Igen, az 1 ohmos porit javaslom. A 0.6os sem rossz, de azt jobban kezeli nekem a Dani :woman_shrugging:az meg most ugye nem lesz.
Egyébként jelzem,hogy nekem elég erősen kiemeli az édes ízeket, szóval ha valaki azt nem kedveli nem biztos,hogy tetszeni fog.

Mondjuk én ezt a v2es porit használom benne (az 1.2est). Nem tudom mi a különbség a simához képest

Most is ezt használom :blush: (amíg az rta hűsöl a fagyóban​:roll_eyes::joy:)

6 kedvelés

Aromát is az al-rol .. itthonról meg az alap lé…

2 kedvelés

Szia :blush:szét tudtad már tekerni a fagyasztott rta-t ? :grin:
Az az ito…az ka? :grin:
Semmi olyan csak az édes kiemelésére kaptam fel a fejem :blush:

3 kedvelés

Nem kis harc volt, már majdnem feladtam :roll_eyes: még szerencse,hogy olvastam @Orbit76 nál, hogy nem megy az olyan simán :joy:
Nem tudom a v2 poriban mi van, keress rá, de én is megnézem.
Az obsinak semmelyik másikban nincs ilyen finom édes íze :blush::heart_eyes:

6 kedvelés