Szerintem elég " sok " idézőjelbe a sok, mert relatíve nem vagyunk sokan amúgysem Vaperek. De hidd el sok kezdő ebbe ugrik bele és akkor a igazi húzós árú cuccokról még nem is beszéltünk. Pedig abba is bele ugranak páran kezdőként. És ez így van jól. Nem mindenki vesz első autónak Mercedest, de vannak akik igen!
Lehet rossz 5-let volt a lista.Mindegy leírtam mert megbeszéltük. Ennyi.
De egy átálló, aki még semmit nem tud az viszont csak úgy tud, ha valamit már felepit előtte magában róla. Persze van az úgy, hogy már tudja mit akar, akkor jöhetnek a márkák és a klikkek.
Fú most elvettem a kedved… Bocsánat
A lista szuper volt, tavaj amikor Rátok találtam sokat elemezgettem.
Lehetne egy ilyen örök lista, ami folyamatosan szabadon bővíthető minden kategóriában és mindenki rakna egy “Nálam bevált” pöttyöt amögé, amitől az fel vagy le lépne egy szintet. Így jól látszódnának mi népszerű, az elégedettség és az új dolgok is. Ugyan úgy kijönne évvégén a leges tuti.
Ez igaz mert úgy kezdtem bele azt se tudtam bű vagy bá,csak akartam !
Ezért írtam meg vannak a lépcsőfokok amin fel kell bukdácsolni sajnos mindenkinek .
Ha gondoljátok idén is csinálunk ilyet. Év vége felé.
Nem vetted el tudtam amikor megbeszéltük a listát,hogy ez lesz a reakciója az emberek 99%-nak.
Én jó ötletnek tartom, és én nem is ellenetek beszélek. Ha lenne annyi pénzem, amid van már nekem is lenne. Én más oldalról közelítek, ennyi csak. De ne hagyjátok abba most ezért legyszi. Szuper ez az ötlet!
Nagyon jó az a lista Jani! Hidd el ha egyszer valaki eljut addig, majd bosszankodik mért nem hallgatott az öreg “buszosra”!
Én ezt tudom van azért aki megfogadta a tanácsom…és az a lényeg, hogy segíthettem.
Ha lett volna akkor aki fogja a kezem ,nem vettem volna meg ennyi mindent .
De mivel a legjobb barátom a gugoló volt(még a főzésben is )így abból építkeztem.
Azért írtam hogy mindenkinek a saját pénztárcája szab határt ,soha senkire nem irigykedtem ,addig mentem míg be nem vertem a fejem !
Így élek én is nincs panaszom…leütnek (mert leütöttek párszor) fel állok addig megyek még bírom és jól bírom…
A kollégák tudják hogy milyen vagyok ilyen téren mert mindíg kérdezik minek neked annyi? Minek másik ? Meglátták az utolsó kazánomat csendbe maradtak .
Te hülye vagy ! Ennyit mondtak előtte .
De tudom kiszolgál nem amíg élek de egy jódarabig.
Ők meg cigiznek ,ennyi.
Ezt még elszerettem volna mondani:
Amikor a témát feldobbtam az volt a szándékom, hogy minél több szempont elhangozzon, minél sokfélébb legyen a javallat.
@Janchee és @Janos_Groszeibl már leírták hogy Ők hogyan csinalnák.és remélem hogy még lesznek páran, sokaknak lesz ez így támpont a jövőre nézve induláskor, folytatáskor!
Én már akartam is kérdezi, hogy lesz-e?
Minden lesz, ha igény van rá.
Szerintem a legegyszerűbb most a kezdőknek a Innokin Coolfire Z80 Zenith kombó van hozzá mtl,és dl porlasztó is. 25k
később ha tényleg komolyan gondolja bármilyen rta val tudja használni.
2 db akku 18650,töltő 2 ágyas,12k
Biztos van olcsóbban is de ezzel el lehet indulni szerintem.
Egy legalapabb watt mod, minimum 30 wattig, 18650. Kétágyas töltő. 2-3 KF Prime, vagy Expromizer, huzal meg vatta. 1-2 szerszàm
Sok olvasás a témában.
Vaperhaver sem baj, vagy egy segítőkész bolt, egy jó fórum, azaz Vaperina.
Garantáltan olyan ízű liquid, amit az illető szeret.
Racionális nic tartalommal.
(Átszokónak, semmiből rászokást kevésbé támogatom úgy unblock. Demagóg? Nem baj).
És átszokónak csak MTL.
Ne érje csalódás. Hacsak nem dl cigizett
Így képzelnék egy próbaindulást.
Mindenre van igény főleg tapasztalatcserére kinek mi vált be ,ha az faszén ,vagy a sajtos tejfölös lángos is !