Hogy az istenbe lehet a cigit tüdőre szívni egyből? Nekem sosem sikerült, pedig próbáltam. De az analógnak olyan légellenállása van, hogy azt csak szájba tudom szippantani. Tudom tudom, megfogtam a kérdésed lényegét. Bocsi.
Olcso modbol en a thelma solot mondanam. 21700- as akkuval. Mtl- ben biztos kibirja a napot. Rta- t nem tudok ajanlani. Vagyis tudnek, de kene tudni az osszeghatart. Meg kell drot, vatta es par szerszam.
Ár/ érték arányban a pioneer 1,5-öt meg sem közelíti semmi. És ez már nem csak az én véleményem. Természetesen sourcemore-os vásárlásnál huszonvalahány dollárért. Bár az eredeti árat is bőven megéri szerintem.
Mondjuk szerszam teren nem kell nagy dolgokra gondolni. Regen megvettem egy komplett keszletet, hogy legyen. Talan ketszer hasznaltam. Amit hasznalok egy csavarhuzo keszlet, ollo , koromcsipesz es egy kis csipesz. Az sem vaper. Azt elo sem vettem. Olyat hasznalok ami mind belefer a super sorb- os dobozba, hogy magammal tudjam vinni. Nekem tokeletes. Es a korom csipesz mindenre is jo.
Több mint harminc éve dohányzom.
A DL-t megrendeltem és még nem érkezett meg,
és most olvastam a szerelhető porlasztós tankról.
A YouTube mutatta a DL füst gépeket és nekem
nem látvány kell hanem a nikotin telitettség.
Amikor el szívtam a cigarettát, utána nem kívántam egy-két óráig.
Elmondom a véleményemet, aztán jönnek majd, kik mást mondanak. Nagyságrendileg a dohányzás után dohányzáshoz minél közelebbi élményt keres az átlag, megkönnyítve az átállást. Én magam nem hiszek a szívjunk azonnal valami gyümist vagy desszertest megoldásban. A fent említett pioneer, kivonatos dohányos aromákkal (pl. La tabaccheria, Azhads, Tvgc, Black note) közelítőleg képes hozni a hamutartós élményt. Van sok jó ízvisszaadású tank. Kinek mi jött be. Sokkal drágább is van mint a pioneer, de annyival nem jobb, mint amennyivel drágább. Szerintem.