Kezdő DL & MTL RTA

Sziasztok!

Rövid porlasztózás után úgy gondoltuk párommal, hogy fejjel előre ugrunk az élvezetbe és az alábbi MOD/TANK összeállítást céloztuk meg:

MTL vonal páromnak:
MOD: Lost Vape Thelema Solo
Tank: Dvarw MTL FL RTA
Akksi: SAMSUNG 40T 21700

DL vonal nekem:
MOD: Lost Vape Thelema Solo
Tank: GEEKVAPE ZEUS X RTA
Akksi: SAMSUNG 40T 21700

Kérdés, hogy ki milyen huzalt, vattát használ MTL-re és DL-re? Tudom, hogy ahány szájíz annyi szokás, de egy kis induló támpont lehet hasznos lenne olyanokban, hogy mit vegyek, mit ne vegyek, mi a jó, mi a nem jó, kinek mi vált be, mi az amit nagyívben el kell kerülni, mire kell odafigyelni ezen készülékek, tankok esetében, stb.

Köszi előre is,
Dani

4 kedvelés

1 akkus modhoz keress az X helyett valami single coil rta-t inkább. Van élet DL vonalon 40W alatt is :grin:

10 kedvelés

A Vaperina bazárban is nézz szét, ha “használt” is szóba jöhet. Van RTA, RDTA. Indulásnak tökéletes szvsz. :wink: :thinking: :saluting_face:

7 kedvelés

Szia!

Ha már megvan a Zeus X, akkor hagyd figyelmen kívül a kommentemet :slight_smile:
Nekem nagy csalódás volt a Zeus X. Felültem a hype vonatra, és vettem egyet. Úgy igazán nem volt vele gond, sokféle tekerés jó volt hozzá, vattázni is egyszerű volt. De aztán jött egy sugallat, és vettem egy THC Blaze RTA-t. Na itt kezdődtek a gondok. Kicsivel nehezebb építeni a Blaze-t, mert a coil méret nem mindegy. Viszont!!! Ég-és föld volt a kettő. Nem is maradt nálam sokáig a Zeus X :slight_smile:
Aksiknak pedig a Molicel-t tudnám a Samuk helyett ajánlani. Például ez: https://thebatteryshop.eu/hu/Molicel-INR21700-P42A-Li-Ion-akkumulator-cella egy jó választás lehet Single Mod-os DL-re is, főleg a 45 A végett :slight_smile:

7 kedvelés

Coilt pedig ezt használtam: https://juicyvapour.com/wotofo-frame-staple-clapton-ni80-28-38-x-9-28-36-coil-0.33-ohm-10-db
Egyszerű kezelni, sokáig bírta(volt, hogy 6-7-szer is “újraégettem”), nagyon jó ízeket produkált, de azért nem egy Alien :smiley:
Vatta pedig szintúgy a Wotofo 3mm-es “cipőfűző” vattája. Nagyon jó gőzöket, és ízeket produkált ez a kombó. Zeusban is ezt használtam, és jobb volt, mint a gyári amit adtak hozzá.
MTL vonalon nem mozgok, csak porlasztósban az Asszony miatt, úgyhogy abban nem tudok nyilatkozni :confused:

7 kedvelés

Samsung egy olyan cég amit bojkottálni kéne csak, én is a molicelt nyúzom, bár félre ne érts jó a 40t… Csak sajna samsung.

5 kedvelés

34 bejegyzést új témára osztott fel: Sumsang akksi

Köszönöm mindenkinek.
Már megvan a Zeus X, de egyelőre single coillal tervezem tekergetni. Aztán majd meglátom mi lesz a továbbiakban :smiley:
Egyébként ezeknél az akksiknál mire kell figyelni? Mármint tudom, hogy ezek a modok szét vannak biztonságilag pimpelve, de ugye ezek annyira hülyebiztosak, hogyha valamit véletlen elnyomkodok sem engedi, hogy a modnak/akksinak baja legyen?
Nem tudok annyira alá/felé menni ohmban, wattban vagy bármiben se MTL-el se DL-el, hogy valami gond legyen, igaz?

5 kedvelés

Max. megengedett kisütési áramerősségre figyelj, ez az 1. szempont akku vásárlásnál. A kapacitás csak ezután. (És az se baj, ha a méret is jó :laughing::grin:)

5 kedvelés

Azért ezek kínai modok annyira nem megbizható,hogy megbízbennük érdemes olvasgatni itt az oldalon…

4 kedvelés

Ennyi van feltüntetve:

Kapacitás:4000 mAh
Névleges feszültség: 3,7V
Terhelhetőség: 35A
Védelem: Nincs

3 kedvelés

Na az a 4000 mAh a csúcs akkuk legjobbikának van meg a valóságban.

4 kedvelés

Hát valahogy sejtem, hogy ez közelében nincs a valós értékeknek, de remélem egy-két évig minimum elmuzsikálnak ebben a Lost Vape modban. Leginkább abban bízok, hogy mind az asszonyét és mind az én igényemet kifogja tudni elégíteni. Én valszeg 1000%, hogy dl rta-zni fogok, egyelőre single coillal, de ha az asszonynak nem jön be a tekerés akkor az se legyen gond, hogy fogok egy porlasztót belevágom és úgymond “túl keveset” kér vagy valami.

4 kedvelés

Samsung 40T volt az emlegetett példány. Az annyi. :grin:@dnlZebra jó lesz :+1:

6 kedvelés