Sumsang akksi

Samu akksikkal kapcsolatosan kérdeznék. Vásároltam egy cégtől 2 db akksit. Sumsang van írva a honlapon, samsung a képen és a videón. Akksin semmi olyan felirat ami a cégnévre utalna.(Adatok vannak rajta, csak név nincs ). A kis papírdobozkán amiben voltak szintén sumsang felirat Mikor ezt jeleztem az eladó cég felé, azt a választ kaptam, hogy nyugodjak meg ez tuti samsung akksi, csak a samsung mostanság már nem ír cég nevet az akksikra. Ez egy olyan válasz, amit nem tudok megcáfolni. Találkozott már valaki ilyennel?

5 kedvelés

Téves bejegyzés

1 kedvelés

Mármint?

2 kedvelés

Én is vettem mostanában Samsung aksikat … egyikken sincs már rajta hogy Samsung … El kell hinni hogy az :joy:

4 kedvelés

Nekem semmi bajom nem volt eddig velük… Mondjuk nincs is más akumlátor itthon … Csak Samsung … mit kellene tapasztalom amiért baj ,hogy Samsung ? Vagy ez csak személyes márka utálat ?

3 kedvelés

Benéztem előbb vmit.

Én már találkoztam hasonlóval, sőt azzal is hogy az van ráírva hogy not for vape és a v42 árulta…
Legutóbb a Molicel akksinál találkoztam olyan felírattal hogy not fot ecig/vape… Ezt persze a forgalmazó elfelejtette feltüntetni, de legalább nem vape shopban vettem.
Amúgy a magyarázat az hogy ezek védelem nélküli akksik amiket ha túlterhelünk mindenféle csúnya dolog történhet…

De ha már itt tartunk liitokala akksival nálam már fordult elő az keveseb mint fél éves akksinál hogy töltés után (0.5A) elkezdett melegedni és szépen lemerült fél nap alatt úgy hogy nem kapott semmiféle terhelést, mehetett a kukába…

5 kedvelés

A Sumsang az nem Samsung sajnos :confused: Az meg amit az eladó mond nyilván nem számottevő. Szerintem ráírja és helyesen mivel a márkanév fő célja a minőség biztosítása. Az én összes Samsung akksimon rajta van…

Ez nagyon megtévesztő és általában úgy van ahogy írtad is a webshopokban, hogy a terméknévnél Sumsang van viszont a termékképen Samsung. Magyarba egyedül a sportlampa.hu oldalán találtam ilyen akksit hirtelen. Náluk is úgy van, hogy név Sumsang képen Samsung leírásban Gyártó: Sumsang

Van erről is téma Akksi "Not for Vape"?

11 kedvelés

Azon az oldalon jártam így, és tőlük kaptam a megfoghatatlan választ. Legalább " olcsón "megúsztam, de ,hogy onnan sem veszek többet semmit, az is tuti.

5 kedvelés

Tudod megosztottuk páran mi hol veszünk akkukat.
Nem nézem meg te mennyiért,de mi tuti olcsóbban.
Nincs velük semmi baj,tudja mind azt az értéket amit a bolti.

5 kedvelés

Még írtam is hogy jó a 40t meg a többi samu aksi is jó, 30q legendás is.
De scamsung. Szépen fogalmazva is köcsög egy cég.
Sokmindent találhatsz róluk, hogy miért, részemről csak annyi, ha rajtuk múlna mi nem is használhaznánk a celláikat vapelésre, ígx ha tehetem akkor tartom magam a cég egykori kijelentéseihez.

4 kedvelés

Tudom tudom, csak vannak önálló hadjárataim, amik vagy bejönnek vagy nem. Itt az sumsang akksi csak az ára végett került be kalandozás közben, a cél nem az volt. Hirtelen döntésem áldozata lettem, meg az átbacásé. :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Sokszor írtuk már miért írják rá a cellára azt amit.
Az én 25 db samsung 40 T akkumra mindre rá van írva a név és amit te írsz az is.

4 kedvelés

Bocsánat összekeverem az akulátorokat… amit a Csajoktol vettem azon rajta van :heart:

6 kedvelés

Ha Dorinára gondolsz mint akkus csajszi ez jön töle…

9 kedvelés

Ja! És a válasz emilben azt írták, azért becsületükre legyen mondva, hogy nyugodtan mérjem be vagy ki, tuti, hogy tudja ami rá van írva. Ha mégsem tudná, akkor megoldják. Ezért is nem kezdtem el nagyon hőbörögni. Nem kell tudniuk, hogy annyira hülye vagyok, hogy azt sem tudom mit kéne és mivel mérni. Meg úgysincs ki-be mérőm. :joy::joy::joy:

9 kedvelés

Igen … rossz aksit vettem elő. Ami tőle jött 18650 azon és a 21700 ön is rajta van a Samsung

7 kedvelés

Ezt vettem én egyedül! Ilyen ügyes vagyok! Sajátvállveregetős emoji

8 kedvelés

Rendben Ő nincs itt de azért tiszteljük… :+1:

5 kedvelés

Hát Barátom ez gyanus cucc

6 kedvelés

Abszolút… csak a neve nem ugrott be … :heart: Jó én 1 X vásároltam tőle eddig csak ,de végtelenül korrekt és gyors eladó!

9 kedvelés