1.143 g/ml
47:53 pg/vg, 6.1 mg/ml nic, az én ízlésemnek kissé pg-dús leves.
5% aromával korrekt 50/50, ha ez volt a cél
Köszi!
Az aromázás nem egyforma lesz.Supervape citrom 10%,Inawera citrom 4%,Inawera pyramid 5%,IW gentleman 4%,IW barack 4%,IW málna 4.5 %
De így mérleggel egyszerűbb lesz.
Nem hagyom ,hogy ő keverje.Bár régen töltötte a cigimet.Pedig nem is dohányzik.Találtam neten tizenpár ezerért mérleget.1gramm 1ml??vg sürű, nic,aroma higabb.Csak ezért kérdezem.
Az IW málnából nagyon sok lesz 4.5%. Olyan parfümös borzalom lesz, az életkedved is elmegy tőle. Inkább 2 körül próbáld. Nem tudom, ismered-e?; kétféle ember van:aki szerint ez a világmindenség legjobb málnája, meg aki utálja. Középút nincs
@Fletcher1976 Vg-1.27 g/ml
Azért lehet ám mérleg nélkül élni, ez az én kényelmi hülyeségem
akkor én elárulom magamat
Tudom,eddig is meg voltam nélküle.Csak én mindig kombinálok,gondolkodom a jobb,gyorsabb megoldáson,ami könnyitheti a dolgokat az életben.Aztán néha bejön,néha meg túlgondolok dolgokat
Ékszermérleg, 1ml vg 1.25g, pg, aroma, nic 1ml 1g.
Köszönöm
Kb 1.5 éve használom a málnát dohányos mellé,napi 5-8 ml elmegy.Eddig is 4 %ban kevertem:).Nekem nagyon bejön.Goji,narancs,gyüm.mix viszont borzalom számomra.
Akkor jó, te az előbbi csoporthoz tartozol. Lehet, hogy már változott azóta valami az IW háza táján, nálam még ez a pici maradék van, min. 5 éves. Már nem nagyon szívom, mindig akad valami szebb-újabb-érdekesebb. De ez 3% felett azonnal öl
Ebből a fajtából nekem is elèg volt a 3%,de a legutóbbiból az 5 is kevès.
Akkor az IW is változik Éreztem, hogy valami susmus lesz a rendszerben, azért kotortam elő egy gyors fotó kedvéért. Ez még igencsak tömény cucc volt. Egy méterről is vastag málnaillatot áraszt
Erre értetted?Vape42
Igen,amin ilyen címke van ennek elèg a 3% hígítás.
Valójában tökmindegy, ha bejáratott a 4%, nyomhatod. Nem tudom, a v42-nél kimérős, saját csomagolású vagy a 10ml kemény leforrasztott műa. tokban, amit még én anno szintén a gyártótól rendeltem.
Legutóbbi 2 rendelés már leforrasztott műanyag tokban jött.Minden IW.
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.