Az tud érni aromával együtt is.
Tudom,de mégis jobban ízlik úgy:)
Meg nem nagyon szeretek a 100as nik. túl sokat foglalkozni,fogdosni.
És így nyomod a teraszokat???Tetőket?
Mindenkinek,magának kell ráérezni,hogy mi,merre hány méter.De itt sokan,sokat tudnak segíteni.
Esetleg ez ?
Tessék?
Nem, pont fordítva közelítesz. Kitalálom miből akarok mennyit keverni(30-60-100ml vagy egy fél vödör pl.)
70/30- at szoktam volt szeretni, ez a cél, aroma mondjuk legyen 7%, mert elfogyott az Oni, 100ml csöbörbe egyszerűség kedvéért, 6mg/ml nic
-70 ml VG adott innentől(88.9g, ezzel én se sz@rozok, 90g)
A többi pg-ként számolódik: 30%, azaz 30g:
-6ml 100-as nic(6g)
-7ml aroma(A&L Oni, a citromos tankrepesztő- 7g)
-a maradék PG - 17ml, az 17g
Ennyi
PG, nic(100-as, pg alapú), aroma 1 g/ml
VG 1.27 g/ml, ezzel tudsz számolni
Ha nic boosterból keverek, akkor az egy picit megnyakatekeri, ott beleszámolod a booster pg/vg tartalmát, a többiből annyival kevesebb kell, de hát az se atomfizika
Egyébként ezek gyógyszerkönyvi minőségű, analitikai tisztaságú alapanyagok, van nekik technikai adatlapjuk, szükséges adatokat onnan le tudod lesni.
Szerk: VG-t 500ml-es csőrös, PG-t 200ml szintén csőrös flakonból adagolok, nincs folyás, csöpögés, semmi mosogatnivaló keverés után. Egyszerűen borzalmas, milyen kényelmes, lusta disznó vagyok
Csak vèletlenül összetèvesztette az avatarotokat, @TheSoftParade1968 hasonló mint a Tièd.
Tényleg így történt Bocsánat
Nekem gyorsan kell kevernem mert kikapcsol
Ennél nem nagyon tudsz gyorsabban. Ok, én 10 évig számoltam ilyen huncutságokat analitikán, nekem gyorsabb papíron, mint bepötyögni kalkulátorba. Nem is szeretem, jobb, ha az ember gondolkozik, kisebb a bakik esélye, szemet szúr. Liquid kalkulátorból láttam már érdekes adatokat kijönni elütött adatok vagy egyéb user error miatt. Ami nem a világ vége, amíg az egyszeri felhasználó vak buzgalommal meg nem keveri, mert nem látja át, csak ezt dobta a gép, akkor ennyi biztos
Én nemis vagyok itten.
Rátesz,tare,beleönt tare én próbáltam így is,mire beleöntöm a VG-t kikapcsolt
Gyorsulnom kell
Öregszel, basszus…
Lehet,de soha nem növök fel
Ez már csak így van. És ha eddig nem, akkor erre a kis időre most már minek…
Olyan nincs,ami nem kapcsol ki?Amúgy tényleg bosszantó.A konyhai mérlegünk ilyen még.Nálam. Asszony gyorsabb.Nála nincs ideje kikapcsolni a mérlegnek
Szerintem már te is tudod a megoldást, csak félsz a realitások elfogadásától.
Új felhasználási területen kell kiaknáznod az asszony képességeit. Holnaptól ő kever!
Értelek.
Akkor azt kellene kiszámolnom ha már összekevertem hogy 2130 ml(1000pg,1000vg,130 vg nic 100 mg) mennyi g 1 ml:))