Én most kipróbáltam valamit, amit nem akartam és remélem többé ilyet sosem fogok szokni.
Megjött az aktuális rendelésem, benne egy GBC Dry Thai, árában eléggé húzós aromával.
Gondoltam nem akarom elrontani a dolgot találgatással - mert ahhoz ez túl drága -, a tervezett 60ml-ből csinálok két 30ml adagot, az egyiket 3-asra a másikat 6-osra, aztán majd elválik, hogy DL vagy MTL akar ez lenni.
Át is mértem a fele aromát egy kissebb flakonba bekevertem 3-asra. Ezt szántam a kísérletre mert eredendően 6-ost akartam.
Minden szép és jó, nekiálltam a másik felének, az ő saját flakonjában, amibe ugye szintén 30ml-nek kellett lennie a végén. Benne a 10ml aroma, ráöntöm a 10ml nic-et és hogy kijöjjön a végén a kívánt 30ml, hát még ráöntöttem 30ml alaplevet. Mert 10+10+30=30, leglábbis ma délután még annyi volt
Elsőre le se esett, csak amikor kezdtem volna rázni, gyanúsan tele volt a flakon. Menten agyon lettem villámcsapva. Éreztem ahogy megtelnek a könnycsatornáim és kifut az erő a kezeimből.
Szóval most van egy rendesen bekevert, de a kívántnál gyengébb adagom, meg egy majdnem ugyanolyan nikotintartalmú agyonhígított, de legalább jó drága volt.
A vicces, hogy megkóstoltam a félrement cuccot (elvileg 1 nap az érlelési idő, de akár azonnal is lehet) és egyáltalán nem íztelen, leglábbis DL-ből nagy watton. Simán hozza a leírásban szereplőket, de azért nem lennék meglepődve ha 2 hét múlva elmúlna az íze. Szóval ezt addig el kell szívnom