Liquid keverés

Hello, olyan kérdésem lenne hogy a liquidet meddig kell keverni hogy össze érjen benne minden?
Külön fogom venni a VG-t és a PG-t és ugye az aroma hozzá, 3as nikotinosan fogom keverni, egy nap hányszor rázam át és hány hét kell neki amég elkészül?

5 kedvelés

Szia!! Általában egy hónap, de ez aroma függő, van olyan ami sokkal előbb !! Ahol veszed az aromát ott általában fel van tüntetve!! Én például napi 1 max 2 szer rázom és az 1 hónap alatt kb 2-3 alkalommal szellőztetem !!

6 kedvelés

Szia ! Minden aroma más és más… Álltalában ahol veszed ott fel vannak tüntetve a javasolt érési idők .

Amit általánosságban el lehet mondani. , hogy a gyümölcsös is hűsítős aromáknak elég pár nap is … A desszert és dohányosoknak két hét - egy hónap is akár…

Finom Gőzöket :heart:

6 kedvelés

Értem köszönöm, és mi az a szellőztetés pontosan? :sweat_smile:

4 kedvelés

Köszönöm

4 kedvelés

Pont olyan mint amikor bepukkantasz a kocsiba és lehúzod az ablakot :sweat_smile:

A palackról leveszed a kupakot és hagyod a levegőn állni.

8 kedvelés

Kinyitogatod a 35 flakont és úgy hagyod egy kicsit … Ha eszembe jut … vagy nagyon szeretnék megkostolni valamit gyorsan … Akkor naponta rázom és szellőztettem

6 kedvelés

Ha elviccelve is de megkaptad a vállaszt!!

7 kedvelés

7 kedvelés

A pg- n rajt felejtetted!! :joy: :grin:

5 kedvelés

Na, de, ha nem.is kémikusi szinten, ez ugye segíti az ocxidációt, viszont a nikotinét is, azaz a túl sok szellőztetés csökkenti a nic végső erősségét, illetve az aromák “élét” elveszi.
Ezt csak akkor csinálnám, ha ez a cél.
Soha nem “szeellőztetek” érlelendő levest.
Szerintem nem gyorsít rajta, viszont ha sokat szellőztetik, romlanak a paraméterek.
Olyan aromát még nem láttam, ami hatalmas gázokat fejlesztene, hogy felfúvódjon az érlelő edény :slightly_smiling_face:
A rázás az viszont komplex aromáknál gyorsítja a beolvadást.

5 kedvelés

Most várom a futárt a 100-sa nickel, Nem akarok elővenni a fagyasztóból ,ha megjön bekeverem a Torot, mert már nagyon izgat!! Azt nem fogom szellőztetni!!

5 kedvelés

Én se hiszek a szellőztetésbe. Abban hiszek, hogy az idő mindent megold és általában egy hónap után minden keverésem tökéletes lesz :slight_smile:

8 kedvelés

Jó … De neked van egy hűtönyi … Bekeverve :joy:… Majd ha nekem is ennyi lesz … Jól haladok :grin: akkor már lecarhatom mennyi az érés és mivel lehet gyorsítani …

4 kedvelés

Beszélhetünk amúgy a nikotin mennyiségekröl , de szerintem azok csak számok amihez ragaszkodunk ,de én szerintem a magas szintű vépelés … ízek … aromák… jobbnál jobb kazánok … Vatták … Tekeréssek … Melett csak a fejünkben van ,hogy kell és hogy mennyi kell

4 kedvelés

Jó hogy írod meg is nézem rendelni kell-e valamit… :sweat_smile:

7 kedvelés

Mieza sok légüres tér? Nem hallottad, hogy be kell tárazni? :rofl: :scream: :saluting_face:

6 kedvelés

Enyimé mosta gyütt meg. :sweat_smile: :saluting_face:

5 kedvelés

Még nem ért ide a Fáma!!

4 kedvelés

Igyekszem igyekszem :joy:… Parkolom az A&L-en a kosarat … Nic+ alap még februárban

6 kedvelés