Hello, olyan kérdésem lenne hogy a liquidet meddig kell keverni hogy össze érjen benne minden?
Külön fogom venni a VG-t és a PG-t és ugye az aroma hozzá, 3as nikotinosan fogom keverni, egy nap hányszor rázam át és hány hét kell neki amég elkészül?
Szia!! Általában egy hónap, de ez aroma függő, van olyan ami sokkal előbb !! Ahol veszed az aromát ott általában fel van tüntetve!! Én például napi 1 max 2 szer rázom és az 1 hónap alatt kb 2-3 alkalommal szellőztetem !!
Szia ! Minden aroma más és más… Álltalában ahol veszed ott fel vannak tüntetve a javasolt érési idők .
Amit általánosságban el lehet mondani. , hogy a gyümölcsös is hűsítős aromáknak elég pár nap is … A desszert és dohányosoknak két hét - egy hónap is akár…
Finom Gőzöket
Értem köszönöm, és mi az a szellőztetés pontosan?
Köszönöm
Pont olyan mint amikor bepukkantasz a kocsiba és lehúzod az ablakot
A palackról leveszed a kupakot és hagyod a levegőn állni.
Kinyitogatod a 35 flakont és úgy hagyod egy kicsit … Ha eszembe jut … vagy nagyon szeretnék megkostolni valamit gyorsan … Akkor naponta rázom és szellőztettem
Ha elviccelve is de megkaptad a vállaszt!!
A pg- n rajt felejtetted!!
Na, de, ha nem.is kémikusi szinten, ez ugye segíti az ocxidációt, viszont a nikotinét is, azaz a túl sok szellőztetés csökkenti a nic végső erősségét, illetve az aromák “élét” elveszi.
Ezt csak akkor csinálnám, ha ez a cél.
Soha nem “szeellőztetek” érlelendő levest.
Szerintem nem gyorsít rajta, viszont ha sokat szellőztetik, romlanak a paraméterek.
Olyan aromát még nem láttam, ami hatalmas gázokat fejlesztene, hogy felfúvódjon az érlelő edény
A rázás az viszont komplex aromáknál gyorsítja a beolvadást.
Most várom a futárt a 100-sa nickel, Nem akarok elővenni a fagyasztóból ,ha megjön bekeverem a Torot, mert már nagyon izgat!! Azt nem fogom szellőztetni!!
Én se hiszek a szellőztetésbe. Abban hiszek, hogy az idő mindent megold és általában egy hónap után minden keverésem tökéletes lesz
Jó … De neked van egy hűtönyi … Bekeverve … Majd ha nekem is ennyi lesz … Jól haladok akkor már lecarhatom mennyi az érés és mivel lehet gyorsítani …
Beszélhetünk amúgy a nikotin mennyiségekröl , de szerintem azok csak számok amihez ragaszkodunk ,de én szerintem a magas szintű vépelés … ízek … aromák… jobbnál jobb kazánok … Vatták … Tekeréssek … Melett csak a fejünkben van ,hogy kell és hogy mennyi kell
Jó hogy írod meg is nézem rendelni kell-e valamit…
Mieza sok légüres tér? Nem hallottad, hogy be kell tárazni?
Enyimé mosta gyütt meg.
Még nem ért ide a Fáma!!
Igyekszem igyekszem … Parkolom az A&L-en a kosarat … Nic+ alap még februárban