Igen, hála égnek van rda is, de sajna a hulladék wotofo mod-on belül eltört az elemtartó műanyagja. Van wotofo rda is, de egy noname-bb bármi oda veri.
mondjuk a 45-55-nek a pod is örülni fog
Pedig egy Chido-t elsőre bekevertem vakon 15% 200ml. Olyan gyorsan nem fogyott még likvid mint az.
Lomha kivitel két tekercs esetén , sok kakaót kér harmadik sluk után adja le rendesen amit zzeretnél . Utána marha forró . K1 szál huzalal lehetett normálisan használni dualban . Kb 0.45-0.55 körül nem akart azonnal atomjaira robbanni és nem szívta az akkut . A levegőzés meg hát nagyon kell játszani vele első széria jobb volt ebből a szempontból .
Pedig a rendelt N80 huzalok szépen hozzák dual-ban 0,18 körül. Egyenlőre normális mod kell, mert mint említettem egy eltört belülről, a másiknak a képernyője fog meghalni (Wizwapor Puff boy) Szülinapomra Gaur 21-et fogok kapni egyenlőre pihen a Rabbit addig.
Azt tudom, hogy a Wotofo nevet sosem akarom többé látni.
Egy jó 10 perc után nem rakod zsebre . Mellé még fogyaszt is levest és áramot is bőven .
Novemberben kb. 5-10 fokban egész jól kibírt egy bulit. Mert mindenki kint cigizett és kint volt a buli. Vatta is tökéletes volt.
Nekem nem volt velük semmi bajom . Igaz már csak 2 db modom van .Dna meg Yihi .
Én barom leejtettem itthon a fürdőszobában és eltört egy csavartartó műanyag. persze sok darabban és már nincsenek meg. Az 510 csatlakozót gumi alátét fogja a csavarokkal, de az elem/squonk csatlakozót egy gagyi műanyag. Rá fogok menni rugalmas Pattex ragasztóval. Meglátjuk. Maximum kuka. Egy éve vettem.
Csak akkor kar ha sajnálod . Ha nem akkor selaví.
@tibor_balogh Egyébként milyen AIO? Egy hónapja láttam akcióban RINCOE manto AIO by ECIGIMARKET, 13.000 Ft-ért.
Majd helyette V. VAPE Pulse 3. Ha újra lesz Healthcabin-on.
Én őszintén csalódtam ebben a márkában. Erre is azt hittem talán kiemelkedő márka, mint a Wizvapor. Egyébként nem gyártják azt már. Van egy recurve v2 rda, már az első tekerésnél éreztem az egyik csavar nem az igazi. Nem rossz, de egy OUMIER Waps nano rda oda veri.
Talán ha éppen nem egy hibás darab jön akkor jó lehet. RDTA még nem próbáltam soha. Talán a zászlós termékek nem annyira hibásak.
Tudod ez szubjektív nekem tökéletesen bevált arra ,hogy ha elmegyek otthonról akkor ne egy mod+tank legyen a zsebemben ahol a kazán sérülékeny és ráadásul hosszú kilóg kényelmetlen .. illetve én közveszélyes vagyok minden ilyen üveg dolgokra mint a palást
Szóval a legnagyobb előnye a kompakt zseb barát forma . Ha megtalálod a neked legjobb tekerést és vattát akkor kiváló ízeket kapsz . .
Azt gondolom nyugodt szívvel tudom leírni,hogy én már csak Aio és Squonk+RDA amire hajlandó vagyok pénzt áldozni
Igen, néztem ezt az új Republic squonk-ot. Érdekel.
Ezért vettem a Fat Rabbit-hez vagy 3 palástot pluszba.
Nekem 2 éve vagy kicsivel több ideje duruzsol . Minden féle módon szóló , duál mesh , rda . Levegő beállítást megtalálja az ember ami kell neki megy egy nyúlfarknyival kisebb drip és tadá
Egyébként az eredeti témára visszatérve. Ezek az utolsó Kumulus-os rendeléseim. A másik King’s Crest X Jam Monster collab. aroma. Az is 30% írta utána írta meg a Khumulus, hogy nem szállítanak már ide.