Ráleltem a képekre.
Erről nem is tudtam @Janchee . Bár már nem “vadászom” az RDA-kat.
Akkor már két versenyző van @Bishop
Ráleltem a képekre.
Erről nem is tudtam @Janchee . Bár már nem “vadászom” az RDA-kat.
Akkor már két versenyző van @Bishop
Alakul ez! Imádlak titeket. Itt ülök,hülyeségeken agyalok,ti meg csont nélkül megoldjátok! Asszem nem is szabadultok tőlem egy darabig!
Itt ez megy! Egyet gondolsz, és legalább kettő lesz belőle
Mi is sok hülyeségen agyaltunk már, ezért ismerjük az összeset.
Elvileg ma jön az előzőleg rendelt 3 db-os wotofo csomagom. Már gondolkozok,milyen szöveget mondjak a páromnak,hogy miért életbevágóan fontos az a 2, amit ajánlottatok! Lehet megrendelem az ő nevére,azt majd megbocsájtok,mikor magyarázkodik.
Bocsánat, ez felett elsiklottam.
Az RDA-zás csak egy kattanás volt nálam, tartott egy darabig, addig is próbáltam különleges darabokat beszerezni, ezért vettem meg a Pirate King-et. Aztán lecsengett ez az időszak, közben jobban megtetszett az MTL-ezés, így eladtam amik voltak. Szép volt, jó volt, kiidegelt… Tényleg nem egyszerrű a lefogatás, de így passzol a külsejéhez. Egy igazi flegma RDA volt.
Mire kijött a “Sting” nekem már nem volt egy RDA-m sem. Valószínűleg ezért maradt ki. Talán majd egyszer.
Teljesen jó amit ajánlottál,könnyebb lesz elsütnöm párom felé,mivel ő mtl-ezik. Az alsó levegőzés-bf pin- vertikális tekerés szentháromsága lett most fontos számomra
Szerintem jobb választás az STNG egyébként. Egyszerűbbnek látom.
Nem szeretek választani. Az mindig egy lemondás.
Nagyon jó kis cucc.Ízre is,és használhatóságra is.
Mondd,hogy neked pont van egy eladó óccóé! Azonnal utalom az árát
Ez már nem nagyon van sehol,de a wotofo-n még van.Amúgy már nagyon olcsó
Ezt is mindíg csak akarom
Wotofoéktól most (1,5 hónapja) rendeltem. Ma jön meg. Brutál a végére az ár.
Van a Fasttech-en is.
https://www.fasttech.com/p/9709944
Tudod,hogy hol kell akarni!
Itt nem kell lemondanod semmiről, mi mindent jóváhagyunk.
Te mindig csak akarsz, vettél már modot?