Sziasztok!
Kayfun Prime tank összerakásával akadt egy kis gondom.
Első elmosás miatt leszedtem az összes o gyűrűt és a deck résznél lévőt nem tudom visszarakni.
Kiszedni sem volt annyira könnyű.
Fotóztam a problémás részét.
Sajnos az ide való o gyűrű már kicsit meggyötört a nyomkodások, csipesszel vacakolások miatt.
Beliquideztem már, de ez előbb szakad el, mint hogy a helyére tudjam nyomni.
Nem oda való az o gyürű
Az eredetibe mind 2db -omba így van…
Értem.
Ez is eredeti.
A képen látható középső rész csak nagyon minimálisan emelkedik ki nálam a külső részből.
azt még ki lehet venni azon vannak o gyürük…
Na, akkor ez a gond, néztem is a képet, hogy valami nem oké, mert jobban szét kéne szedni.
Tegnap is láttam a peek szigetelő részeket, viszont nem tudtam biztosra, hogy ki lehet venni így az egészet.
Köszönöm!
Már csak ki kellene szednem valahogy
Tegnap próbáltam, de nem jött szét.
Az 5ös a fölött nincs…
Menetes azért van rajta 6szög crowával ki jön…
Oh, köszönöm!
Remélem van ilyen kis méretű itthon, de sztem lesz.
fejből mondom így nem biztos:5,5 crowa kell az fogja az afc-t is valami tálcán szed szét nehogy el tünjön valami…
Találtam.
5-ös kellett hozzá.
Köszönöm a segítséget.
Ennyire nem fogom szétszedni, csak első alkalommal szeretem kipucolni teljesen a megmunkálás során rajtamaradt kenőanyag miatt.
Magát a deck részt sem fogom szétkapni, ennyire meg főleg nem.
Kayfunosok összetartanak Nincs mit…
Ez most nagy segítség volt remélem nekem is
Most szépen szét szedem, és a kép alapján kitalálom nem e hiányzik belőle valami, ami miatt folyik
Míért nem kérdezel…?
Nekem is előbb kellett volna, ahelyett, hogy szórakoztam szerencsétlen kazánnal.
Kérdezettek vagyunk itt sokan…hátha…Évát megvárom amig szét szedi meg össze rakja aztán meg mondom mi a gond…
A 21-es nem volt benne.
De tök mindegy, mert szívok hármat, elkezd szörcsögni és folyik ki a levegőzőn
Biztos én vagyok a bal…sz, de ez most nem megy, csak az idegeimre
Míg ezt írom…elvan zárva a liquid, szárazra szívtam direkt, de már látszik, hogy jön kifelé