Sziasztok. Szeretnék vásárolni Kayfun Prime vagy V5 tankot. Persze klónba gondolkodok. Tudna valaki ajánlani egy megbízható oldalt, ahonnan normális minőségűt tudnék rendelni?
Huh, elég régi tankocska, vagy 3 éve vettem az sxk prime-ot, nem hiszem, hogy újonnan be fogod tudni szerezni. Lehet inkább a lite-ra kéne ránézni.
Csak beírtam az Aiexpress keresőjébe és hozta sorra a találatokat. Prime és V5 is van annyi mint a fene. Meg láttam egy oldschool szépséget is.
Na ez tuti van vagy 9-10 éves product.
A klóngyártókat annyira nem ismerem, de eddig amikkel meg voltam elégedve az az SXK, Coolvape, ShenRay, HotCig. Alin asszem az SXK és a Coolvape hódít.
Hmm, én csak lite-ot láttam, de akkor lehet nem voltam alapos.
Sőt biztos, mert itt van yftk
Ulton is elég jó klónokat csinál.
Az YFTK is jó klónokat gyárt. Az Ultonról viszont hallottam jót is, rosszat is. De az igaz, hogy jót azt többet.
Én meg pont fordítva
Annó a dvarw, doggy esetében inkább a yftk-van voltak gondok, ott az sxk volt az ajánlott.
Mondjuk én még ultont nem vettem, szóval nem is tudom miről beszélek.
Cseh oldalon találtam, de nem tudom, hogy Magyarországra tudnak e szállítani. Felveszem velük a kapcsolatot. Mondjuk a Eycotech gyártóról még nem hallottam.
Róluk most hallok Tőled először. Remélem nem lesz fennakadás.
Üdv. Ha nem találsz esetleg, nálam található " megvigyázott állapotú " használt klón és eredeti is.
Szia.Prime van?
Szia.Ha kell akkor lesz.
Ez mit jelent és milyen színű?
Kérlek tisztelettel, azt jelenti, hogy nem az enyém, SS színű és a hosszított kémény és üveg van rajta.
Sziasztok Ha van konkrét eladó vagy keresett termék, készülék, akkor kérlek, az Adok-Veszek kategórián belül hozzatok létre egy hirdetést erre vonatkozóan. Utána belinkelhetitek, megoszthatjátok a hirdetést ahova szeretnétek, de a tartalmak rendszerezése miatt ez nagyon fontos. Köszönöm
Elnézést kérek, egy kérdést intéztek hozzám arra válaszoltam. Nincs még megfelelő rutinom az oldalon.
Ez nem is neked szólt,hanem nekem
Ss sajnos nem jó.
Most hol érdemes ilyet venni ?
(Kayfun prime clone, lehetőleg SS kivitel), ami problémamentes, áfa-vám stb. szempontból. (Az se lenne baj ha postán maradó vagy csomagpont).
Kaptam egyet 3 hete, és megszerettem.
(Masszív, és ugye liquid control).
(Ha van valakinek 1-2-3 db, keresek ilyet).
Én ezt vettem