Dani Micro és Kayfun Prime párosításnál TC-ben érzésem szerint a tank menet része rövid, így az érintkezés nem tökéletes. Megbolondítja a beállításokat. A ref. 20 fokot nehezen lehet beállítani és állandóan elmászik. Ha erőltetem a Prime meghúzását helyreáll.
Szia! Sajna ez egy gyenge pontja a Prime-nak. Én megváltam tőle ezen negatívum miatt. Sajna nem találtam olyan gyűrűt ami megvédené a tankot ill. a kazánt. Mert annyira rövid az 510, hogy csak teljes ráhúzással érhető el a tuti kontakt. Biztos van az a mod ahol az 510 magassága állítható így orvosolható lenne a probléma. A kazán 510-ével nem lehet játszani mivel amint nincs bent teljesen a csavar a levegőző tárcsa azonnal kotyog. Nálam a tc-vel nem volt gond sem a Minin se a 21700 se a V3-on. De csak is teljes ráhúzás esetében érhető el a teljes kontakt.
Igen a Kayfun X és Lite Plus hibátlan, csak a Prime produkálta. Ezek szerint lehet, hogy csak a Micro-val rakoncátlankodik és a Mini-vel vagy 21700-assal üzemelne?
Még a gyártó is azt írta vissza, hogy nem érti a problémát. Még senki nem jelezte nekik ezt a problémát. Írtam, hogy akkor most jelzem. Mert nem csak az SS változatnál hanem a DLC.nél is ugyan ez a probléma van. Majd harmadik levélváltásunk után küldtek egy puha gyűrűt amivel szintén nem jött létre kontakt elküldtem nekik a videót. Majd írták ne használjak gyűrűt. Olyan anyagot használnak ami nem okoz kárt sem a tankban sem a modban. Azért válaszként még elküldtem nekik a Danin látható kazánnyomot. Nagyon sajnálják!
Frankó hozzá állás.Nekem az ogyűrű megoldotta.Estleg Szabival lehet vastagabb szigetelést csináltattni.De valo igaz nem tartom én sem biztos megoldásnak az oringet.Ezért nem is nagyon használom azt amelyik ezt csinálja a danikon.
Nekem klón van, csavar a deck “középérintkezője”. Ha az alá teszel egy picike gumigyűrűt vagy műanyag alátétet, akkor hamarabb megszorul a csavar, kintebb áll a deckből, ergo a tank feltekerésekor hamarabb hozzáér a középérintkezőhöz, picit le is nyomja azt.
Így értettem.
Az, hogy a külső menetszár rövidebb, itt nem kell nézni, a deck csavart kell kintebb hajtani, és ott stabilizálni.
Megoldást jelenthet, csak eddig is szívesebben használtam volna a Prime magasítót (5ml.) az alap 2ml.helyett, de visszatartott az így megnövekedett hosszúság. Ehhez még pluszba egy hűtőborda már veszélyeztetné autóm mennyezetkárpitját…
De azért köszönök minden segítséget.