Juicyvapour

Sziasztok!
Tervezek kimenni Horvátba, hogy csináljak egy nagy bevásárlást, nem rendelni, kimenni! :smiley: EGy olyan kérdésem volna, nehogy + költség legyen a semmire, a JVP akkor most “fizikálisan” is bezárt? vagy ott még tudok venni, csak személyesen? vagy kell keresek kint Horvátba egy teljesen más boltot ? ahol SZEMÉLYESEN tudok venni lötyit, kellékeket stb. <3 :wink: :smiley: (Nekem Horvát van a legközelebb) Párkány stb,ami inkább Pest fele van nem igen jó

Szia!

A JV kérdést a bolt fogja tudni megválaszolni.

Egyébként Horváth úr Horvátországban elérhető? :thinking::sweat_smile:

3 kedvelés

Baszki, tényleg! :smiley: xD az asszony rí már napok óta hogy nincs feje, és hogy az én hibám hogy nem rendeltünk előbb, és már gondolkodás nélkül írok, csak legyen már valami :smiley:

3 kedvelés

A cikk segíteni fog mit kell tenned.

5 kedvelés

Végig olvastam többször is. Ezért is írtam, hogy mivel közel van, kiugrok. De innen Pécsről 1-1,5 óra. És azért feleslegesen nem mentem volna ki, hogy kiderüljön, hogy roló van. De aztán közben láttam Facebookon, hogy hiába mennék ki, csak a zárt ajtó várna, szóval marad akkor a kinti keresés. Csak más bolt.

4 kedvelés

Juicy bezárt fizikailag is. Több kép volt fenn az oldalon már róla.

3 kedvelés

Ugye azért ez sajnálatos. Ide haza nem bírtak . Kart kárba öltve nyitottak egy céget kint és erre ez a vége .
Ez nem jó edda. :downcast_face_with_sweat:

1 kedvelés

A félelem nagy úr, Anakin óta tudjuk…

2 kedvelés

Revenge Of The Sith Power GIF by Star Wars

4 kedvelés

IMG_2781

4 kedvelés

Star Wars Animation GIF by nerdo

4 kedvelés

4 kedvelés