Sziasztok!
Tervezek kimenni Horvátba, hogy csináljak egy nagy bevásárlást, nem rendelni, kimenni! EGy olyan kérdésem volna, nehogy + költség legyen a semmire, a JVP akkor most “fizikálisan” is bezárt? vagy ott még tudok venni, csak személyesen? vagy kell keresek kint Horvátba egy teljesen más boltot ? ahol SZEMÉLYESEN tudok venni lötyit, kellékeket stb. <3
(Nekem Horvát van a legközelebb) Párkány stb,ami inkább Pest fele van nem igen jó
Szia!
A JV kérdést a bolt fogja tudni megválaszolni.
Egyébként Horváth úr Horvátországban elérhető?
Baszki, tényleg! xD az asszony rí már napok óta hogy nincs feje, és hogy az én hibám hogy nem rendeltünk előbb, és már gondolkodás nélkül írok, csak legyen már valami
A cikk segíteni fog mit kell tenned.
Végig olvastam többször is. Ezért is írtam, hogy mivel közel van, kiugrok. De innen Pécsről 1-1,5 óra. És azért feleslegesen nem mentem volna ki, hogy kiderüljön, hogy roló van. De aztán közben láttam Facebookon, hogy hiába mennék ki, csak a zárt ajtó várna, szóval marad akkor a kinti keresés. Csak más bolt.
Juicy bezárt fizikailag is. Több kép volt fenn az oldalon már róla.
Ugye azért ez sajnálatos. Ide haza nem bírtak . Kart kárba öltve nyitottak egy céget kint és erre ez a vége .
Ez nem jó edda.
A félelem nagy úr, Anakin óta tudjuk…