Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ti hol/hogy/milyen szállítási móddal oldjátok meg a rendeléseket?
Én egész végig Juicyvapour-ről rendeltem a holmijaimat, csak olvasgattam hogy a magyar kormány nem nézi jó szemmel az e-cigis cuccok szállítását és látom, hogy pár bolt emiatt nem szállít Magyarországra és nem szeretném ha az ajtómon kopogtatnának az egyenruhások. Hozzá teszem, hogy sajnos időm nem nagyon engedi, hogy kimenjek külföldre és azért kipróbálnék más oldalakat is ahol kicsit bővebb a kínálat.
Köszönöm előre is a segítséget.
Szia! Jelenleg még rengeteg lehetőség van rendelni . Én jelenleg rendeltem francia, görög, spanyol vape shopbol is .
Franciák pl
Kumulus vape
Claumette
lepetitvapoteur
barabrume
Olasz
TiSvapo
Görög
Atmizo
Spanyol
Vapeototal
Nagyon hosszú a lista még szerencsére . Érdemes itt olvasgatni a közösségben …ki mit és honnan rendel stb . Rengeteg jó akció van Európa szerte .
Te felhasználó vagy és nem kereskedő így semmi féle félni valód nincs a rendőrségtől vagy bármitől …
Még 2025 ben sem kell nagyon agodni.Mirre a tőrvény teljes lessz.Nyugodtan rendelj.Mindig van egy kis kapú.Ez egy kényes dolog erre vigyázz a kormány is.(A dohány gyárak szivják a)