Rendelés külföldről

Sziasztok!

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ti hol/hogy/milyen szállítási móddal oldjátok meg a rendeléseket?
Én egész végig Juicyvapour-ről rendeltem a holmijaimat, csak olvasgattam hogy a magyar kormány nem nézi jó szemmel az e-cigis cuccok szállítását és látom, hogy pár bolt emiatt nem szállít Magyarországra és nem szeretném ha az ajtómon kopogtatnának az egyenruhások. :smiley: Hozzá teszem, hogy sajnos időm nem nagyon engedi, hogy kimenjek külföldre és azért kipróbálnék más oldalakat is ahol kicsit bővebb a kínálat.
Köszönöm előre is a segítséget. :sweat_smile:

4 kedvelés

Szia! Jelenleg még rengeteg lehetőség van rendelni . Én jelenleg rendeltem francia, görög, spanyol vape shopbol is .
Franciák pl
Kumulus vape
Claumette
lepetitvapoteur
barabrume

Olasz
TiSvapo

Görög
Atmizo

Spanyol
Vapeototal

Nagyon hosszú a lista még szerencsére . Érdemes itt olvasgatni a közösségben …ki mit és honnan rendel stb . Rengeteg jó akció van Európa szerte .

Te felhasználó vagy és nem kereskedő így semmi féle félni valód nincs a rendőrségtől :policeman: vagy bármitől …

Finom Gőzöket :heart:

12 kedvelés

Most mégis szállítanak hozzánk? Egy időban az volt, hogy nem szállítanak.

1 kedvelés

Ez jó kérdés. Mostanában nem rendeltem onnan .

Van a kosárban most ís ez az … Fizetni jelenleg engedne …

4 kedvelés

Innen már csak 1 klikk a fizetés. Van a kosárban készülék… Nicshalt minden …

5 kedvelés

Szokásos:https://www.e-vaper.eu/elektronikus-cigaretta :saluting_face:

5 kedvelés

Még 2025 ben sem kell nagyon agodni.Mirre a tőrvény teljes lessz.Nyugodtan rendelj.Mindig van egy kis kapú.Ez egy kényes dolog erre vigyázz a kormány is.(A dohány gyárak szivják a)

5 kedvelés