Sziasztok! Kaptam egy pár BigMouth és Heisenberg aromát 50-50-be 10% de sajnos nem érzem az ízüket vagy esetleg az e-cigim nem a legjobb ami egy Joyetech ego aio 0.6-Ohm-os porlasztóval. A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Igen mind igaz amit le írtál…ego se a legjobb de ha ez van próbáld több aromával…
Szia,
Porlasztó teljesen új? Levegő ki van nyítva rendesen?
Igen új a porlasztó és levegőt is állítottam már rajta mindehogy de sehogy nem jó sajnos
Szia Attila. Üdv közöttünk
Lehet hogy most nagy badarságot írok @Ispy @Janos_Groszeibl majd javítsatok ki. Rákerestem erre a cuccra. Azt írja kimenő teljesítmény 6,8watt az mire elég 0.5-0.6 ohm-ra…
akkor meg van a gond…
Attila @Lutyes2 milyen ellenállású (hány ohm) porlasztók kaphatók hozzá?
Az a gondom hogy a kimenő teljesítmény kevés a 0.6ohm- hoz.
Ha tényleg csak 7Wattot tud a mod akkor kizárt, hogy 0.5-0.6 os porlasztóval bármi értékelhetőt produkáljon.
Az 1.2 ohmossal jó lehet. Ha még van olyan… De már olvasom, 1 és 1.5ohmos van. Azzal jónak kell lennie.
Attila @Lutyes2 eddig milyen porlasztót használtál?
0.6 omhmosat
Akkor nem tudom sajnos…
Lehet egy kis ízvakság…
Az ízvakságra talán közre játtszat az is, hogy nemrégiben én dohányoztam még.
Igen. Az analóg cigi nagy hatással van az ízlelő bimbókra. De ez bőven javulni fog ha már csak vapelsz
Próbálj meg valami mentolosat szívni vagy sima aroma nélküli alaplevet. De mentolos rágó, halls cukor is jó hatással van erre a problémára.
Meg próbáld ki a 1.0 vagy 1.5 ohmos porlasztókkal is.
Csak átfutott az agyamon, hogy mennyi érési időt hagytál a levesnek?
Mindegyik 7 napig érett
Akkor kéne, hogy legyen íze… az lessz amit a fiúk mondanak!
Meg a rágózás tényleg jó még
Ha más ízt se érzel akkor meg ősz van
Hát pedig a heisenberg az átmászik a beton falon is, mennyi százalékban keverted? Egyébként próbálj szerezni 1 ohmos porit hozzá.
Kipróbálok mindent Remélem lesz eredménye! Köszönöm szépen a tippeket és a segítséget