Én egyébként nem kedvelem a hűsítőst, a mentolost pláne nem, de a mangós hűsítővel nagyon bejött. Most próbálkozom, de az hogy mango nincs meg még hagyján, de hogy hűsítő is legtöbben vagy nincs vagy mentol…
Lehet a te véleményed alapján, korbenezek milyen aromájuk van még
Ha majd megyünk a marsra, akkor pár szippantás Kansetsu és instant kriosztázis! Elon Musknak el ne mondjátok!
Köszi, tudom mi az
Valami kevésbé combost ajánlanék próbára, Kansetsu egyszerűen túl sok! Full Moon Desir nagyon fincsi körtés hűsítős pld!
Úton van egy Aisu meg ripe vapes,meg még valami
Valamelyik csak betalál végre.
És akkor nem agyfszt hanem agyfagyasztást kapok
Amúgy ha 16év bagózás után 12 éve nem szokok át vape-re akkor pl a jelenlegi Vo2 Max [1] szintem nem ilyen lenne, hiába edzek 5x hetente. Kormos tüdővel ez nem megy…pláne nem 55 évesen.
Bezzeg hasonlóakkal nem példálóznak a szakértők…pedig ezekkel kéne.
maximális oxigénfelvevő képesség ↩︎
Nem Cryo? De mind1, tudnak ezek…
Én hadd tegyem be ezt mégegyszer, valahol a közepe vége környékén(ha jól emlékszem már Oszi is van)
megemlítették hogy már a németeknél is van egy márka(ott a márka név is meg van említve) amit mint jégkrém vagy fagylalt aromaként árulnak(így ott nincs rajta a büntető adó). Múltkor mi vicceltünk vele de akkor majd itthon is ez lesz, ha nem itthon akkor majd Európában. Mint ahogy a Lengyelek a MOBB RBAt mint kulcstartót árulják
Persze nem öröm, meg nem lesz egyszerűbb, meg nem lesz olcsóbb, de hogy valami megoldás lesz az biztos :
Tisztelettel
De az! …úgy írják pontosan. Köszi, javítom
Két kérdésem van, mert az nekem nem derül ki, a mentol akkor, most mentolkristály? Gondolom az(mert azt tudjuk, visszakristályosodik és semminek nem tesz jót A másik ha az mely aromákban van mentolkristály húsítő gyanánt, menta stb helyett?
Én csak az ártalomra céloztam. 12 éve divatja volt, hogy vették páran a patikában, és azt keverték be itthon is.
Mivel a cikk mélyen hallgat róla, így biztos csak az én rosszindulatom, hogy így garantált az eredmény
Én eljutottam oda, hogy már ilyen cikkeket nem nagyon olvasok,
lehet hogy jót tenne mert alapban elég alacsony a vérnyomásom
Nálam a kávé adag mennyisége nem csésze, hanem vödör
Viszont mielőtt jön itt a nagy menthol ellenes jajj mind meghalunk
A normális hűsítős aromákban menthol helyett már koolada van.
Pl amit én szeretek:
https://www.aromaparadise.hu/aandl-ragnarok-sweet-edition-30ml-aroma
Tisztelettel
Hát most jobban megnéztem, szóval a liquid amit a robot szívott 50/50 vg pg 8 százalék mentollal aromázva… Biztos szív valaki ilyent, hisz thc-t is szívnak páran benne…
Az ilyeneket engedjétek már el
A Portfoliótol ezt inkább tartom hülyeségnek,
tegnapi a hír. Tegnap kevés volt a gazdasági impulzus,
tőzsde se volt, Putyin se halt meg, cikk db. szám után fizetnek(biztos),
akkor ilyen is jó lesz
Ilyen alapon javasoltam volna nekik, pont tegnap ünnepelte 71.ig
születésnapját az NFL legeredményesebb edzője, az pont ilyen releváns gazdasági hír
Isten éltesse
Tisztelettel
Cuki tüdő.
Tele van Pinkmannel
Most ettem zsírosdeszkát, lila hagymával. Lehet holnap estig leölöm a macskát? :o Mind meghalunk!