Irgum-burgum

Ez igaz és egyébként is ugyan olyan jogsértés, ha mondjuk a Román/Magyar határ menti automatába küldi mint ha Magyarba. Nem hiszem, hogy a Szlovák jogszabályok csak a Magyarországba feladott csomagokat tiltanák.

3 kedvelés

Azért fognak minket is büntetni, hogy így szorítsák vissza az e-cigi kereskedelmet. Ha a vevő attól tart, hogy megbüntetik, akkor nem fogja keresni ezeket a termékeket, ergo a kereslet hiánya szép lassan megöli a piacot magyarországon. Legalábbis a törvényhozók fejében ez a gondolat lebeg. Az is közre játszik, hogy még mindig azt hangoztatják, hogy nem tudnak semmit az e-cigiről, holott már lassan 20 éve létezik, mégis azt hangoztatják, hogy nincs elég infójuk arról, hogy biztonságos e, vagy sem. Ezen nem kell annyit agyalni, büntétesre lehet számítani, akkor is, ha igazságtalan. Bár én inkább átverésnek gondolom, mert 20 év alatt azért már bőven van annyi infója mindenkinek, hogy tudja, hogy ez nem rossz dolog. Lásd a franciákat, még az adót is eltörölték, ha jól olvastam, mert egész egyszerűen egészségesen gondolkodnak. Ja és egyébként a büntetés mellett még el is kobozhatják a cuccot, nem úgy mint régen (2015 környékén), hogy kifizetted az Áfát aztán továbbküldték a cuccot. Nem, most az lesz, hogy se cuccod, se pénzed nem lesz! Olyan országokba tudtok rendelni a határ mentén, ahol még nem bojkottálnak ilyen szinten. De, ha a többi ország is követi a példát akkor tényleg lassan nem marad semmi.

13 kedvelés

A semmi az túlzás mert lehet követni az én példámat is…de tény, hogy az aromás liquidet tűzzel vassal lehetetlenítik.

2 kedvelés

A ‘nem’ aromásat is, csak ott hatalmas a kiskapu …még​:thinking:

5 kedvelés

Nem annyira túlzás szerintem, mert sokan az ízek miatt e-cigiznek, ahogy én is. Ha alapot kéne szívnom, lehet elszívnám azt is amíg tart, de többet nem vennék az biztos. Bár nem így akarok búcsút inteni az e-ciginek, de úgy látom hamarosan ez várható sajnos, bár ne legyen igazam! Ráadásul az EU-n belülről is random ellenőrizheti a NAV a csomagokat így soha nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy megkapjuk e amit rendeltünk. Mert bár a posta miatt aggódik mindenki, de a csomagküldő vállalkozásokra is ugyanúgy rálátnak, mert ez a NAV, mindenhova “bemehetnek”. Az aromák bizonyos százalékára már rátették a zárjegyet, pont úgy ahogy a cigikre és az italokra, és Te is tudod, hogy azokat sem lehet rendelni sehonnan külföldről, mert a zárjegy egyenlő azzal, hogy ahol személyesen megveszed oda fizeted az adót. Anno lazán áthoztam a határon minden egyes alkalommal 1 üveg német whyskei-t megboldogult bátyámnak, mert nem volt rajta zárjegy, azért nem is szóltak érte, pedig a cseh vagy szlovák határon majdnem mindig jöttek az ellenőrök, de mivel nem volt rajta zárjegy, így soha nem szóltak, mert 1 üveg nem továbbértékesítés. Ma már amúgy nem hiszem, hogy ezt megtehetném. Ráadásul ha rendel valaki aromákat az nem csak 1db-ot rendel, így még azt is ráfoghatják, hogy eladásra rendel valaki 10-15db aromát. Lényegében a legnagyobb baj azt hiszem az, hogy mi tudjuk mi mire kell, a többi okos meg csak rossz irányba találgat…

9 kedvelés

Hidd el, itt a többség a nikotin miatt szívja…az íz csak plusz.

6 kedvelés

Azért ebben nem vagyok biztos!!

5 kedvelés

Szerintem 60-60.

Van, akinek az ízek (néha meghökkentően furák) segítettek, van, akinek a nic.

5 kedvelés

Elfogadom amit írsz, mert a nikotin is fontos, de ha nincs amit megízlelj, kvázi nulla lesz az élvezeti faktor, akkor csekély értelme van, legalábbis az én nézőpontomból nézve.

7 kedvelés

Nekem az ízek segítettek abban, hogy elhagyjam a nikotint :slight_smile:

10 kedvelés

nekem meg a nikotin, hogy elhagyjam az ízeket :rofl:

11 kedvelés

Nekem a nikotin segített, hogy elkezdjek keresni ízeket :grin:

7 kedvelés

Egyszer felejtettem egy padon 15 ml-nyi Azhads levest. :roll_eyes:

6 kedvelés

Ettől olyan jó a vapelés. Mindenki megtalálhatja a számítását! :smiling_face_with_three_hearts:

9 kedvelés

Úgy érzem,én is előbb tudnám elengedni a nikotint,mint az ízeket. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Azé’ nem vót olyan könnyű menet, be köll ismerni :roll_eyes:
time hrw GIF

6 kedvelés

Remélem én is!! A nikotint lassan lassan csökkentem, de ha egy aroma íztelen az kuka!

6 kedvelés

Jobb, hogy vannak a kivonataim, de majdnem full pg-vel és egy izmos 20-as nic-cel is ellennék, ha úgy alakulna.
Adnám persze a 2x wattot is alája.

6 kedvelés

Jó sok pénz elment rá :smile: :smile: :smile:

6 kedvelés

Hát, voltak tanulópénzek, meg virtuskodás ami aztán lefolyt a Gangeszbe. :roll_eyes:

Most, második vape fénykoromban már az eszközökre nem is panaszkodom, sokat fejlődtek. Én az aromákkal, ízekkel, keverésekkel szívtam inkább többet.

Loop Mood GIF by José Pistilli

7 kedvelés