Nálam most minden tökéletes. Egyedűl a régebben bekevert desszert liquidekkel szenvedek. Sajnálom kiönteni
Nekem is van 1-2 amit sajnálok kiönteni, pedig tudom az lesz a vége!!
Nekem például az a bajom a karamellás liquidekkel, hogy mindegyikben megérzem a Kojak nyalóka ízét és utána már csak arra tudok koncetrálni. Illetve a legrosszabb tulajdonságok, hogy “büdösek”. Ha nálam van mindig azt érzem mintha egy cukrászdába ülnék és emiatt eléggé éhes is leszek ami nem jó
Szívj kivonat-tot!! Majd nem érzed a cukrászda helyett mintha kocsmában lennél!!
Bele se merek gondolni milyen lehet DL-ben kivonatot szívni
Finom!!
Igen, én is tologatok vagy 300 ml-t, de lehrt hogy 600. Odaadni se könnyű valakinek, mert 15-18 mg-osak.
Egyelőre pihennek a hűtőben. (Az ry4-től kezdve jó pár dolog, még longfill is…)
Nálam drasztikusan esett a nikotin szint a levesekben ,de ugye nikotin fogyasztás már nem annyira ,mert nőtt a Liquid fogyasztás lehet még lejjebb mennék vele azt sem érezném meg … Jelenleg 6mg ra keverek következő keverést megnézem 3mg-ra lehet
Nehéz kérdés ez ,hogy íz vagy nikotin pro és kontra… Kell mind kettő úgy érzem ,de lehet a nikotin már egyre kevésbé inkább kell a jó íz és maga a folyamat a metódus és most már a vele való szöszölés …
Szerintem ez akkor dől el igazán ha nem tudunk beszerezni aromát!!
Mindig lesz sütőrum aroma és vérnarancs, meg kókusz
A vér narancsra még rá is mennék bírom a citrusos aromákat …
Régen voltak kommersz szesz aromák is kevert bonbonmegy stb nem tudom azok léteznek e még
Most sem szívok még hasonlót sem!! Se gyümi, se rum, Mi lesz velem??
Pisztácia… vanília… már csak valami dohány levéllel kell együtt érlelni
Gyerekkorba visszanyúló, otthonpancsolós likőrös emlékek…
(Némelyik Solub bezzeg a wc-be se jó )
Persze meg a minimum 30%-os tojás és csoki likőr
Az alatt nem is neg 40 fokos limoncselló jugó tisztaszesszel.
Elég volt csak szilveszterkor a felespoharak aljáról ki iszogatni …
Majd veszünk innen pálinka aromát!?
https://olaszsped.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=aroma
Van ott @Paska részére is ez az pl
Latakia Dohánymag Különlegesség
Ültetünk és csinálunk kivonatot!!