Irgum-burgum

Nálam most minden tökéletes. Egyedűl a régebben bekevert desszert liquidekkel szenvedek. Sajnálom kiönteni :smiley:

9 kedvelés

Nekem is van 1-2 amit sajnálok kiönteni, pedig tudom az lesz a vége!! :laughing:

7 kedvelés

Nekem például az a bajom a karamellás liquidekkel, hogy mindegyikben megérzem a Kojak nyalóka ízét és utána már csak arra tudok koncetrálni. Illetve a legrosszabb tulajdonságok, hogy “büdösek”. Ha nálam van mindig azt érzem mintha egy cukrászdába ülnék és emiatt eléggé éhes is leszek ami nem jó :smiley:

9 kedvelés

Szívj kivonat-tot!! Majd nem érzed a cukrászda helyett mintha kocsmában lennél!! :grin: :joy:

6 kedvelés

Bele se merek gondolni milyen lehet DL-ben kivonatot szívni :rofl: :rofl: :rofl:

7 kedvelés

Finom!! :grin: :grin:

6 kedvelés

Igen, én is tologatok vagy 300 ml-t, de lehrt hogy 600. Odaadni se könnyű valakinek, mert 15-18 mg-osak.
Egyelőre pihennek a hűtőben. (Az ry4-től kezdve jó pár dolog, még longfill is…)

6 kedvelés

Nálam drasztikusan esett a nikotin szint a levesekben ,de ugye nikotin fogyasztás már nem annyira ,mert nőtt a Liquid fogyasztás :joy: lehet még lejjebb mennék vele azt sem érezném meg … Jelenleg 6mg ra keverek következő keverést megnézem 3mg-ra lehet

Nehéz kérdés ez ,hogy íz vagy nikotin pro és kontra… Kell mind kettő úgy érzem ,de lehet a nikotin már egyre kevésbé inkább kell a jó íz és maga a folyamat a metódus és most már a vele való szöszölés …

6 kedvelés

Szerintem ez akkor dől el igazán ha nem tudunk beszerezni aromát!!

4 kedvelés

Mindig lesz sütőrum aroma és vérnarancs, meg kókusz​:nauseated_face::joy:

5 kedvelés

A vér narancsra még rá is mennék :joy: bírom a citrusos aromákat …
Régen voltak kommersz szesz aromák is kevert bonbonmegy stb nem tudom azok léteznek e még :joy:

5 kedvelés

Most sem szívok még hasonlót sem!! Se gyümi, se rum, Mi lesz velem?? :grin: :joy:

3 kedvelés

Pisztácia… vanília… már csak valami dohány levéllel kell együtt érlelni :joy:

4 kedvelés

Gyerekkorba visszanyúló, otthonpancsolós likőrös emlékek… :pleading_face::rofl:

(Némelyik Solub bezzeg a wc-be se jó :nauseated_face:)

4 kedvelés

Persze meg a minimum 30%-os tojás és csoki likőr :joy:

4 kedvelés

Az alatt nem is :rofl:neg 40 fokos limoncselló :star_struck::joy:jugó tisztaszesszel.

4 kedvelés

Elég volt csak szilveszterkor a felespoharak aljáról ki iszogatni … :joy:

4 kedvelés

Majd veszünk innen pálinka aromát!? :wink: :saluting_face:
https://olaszsped.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=aroma

7 kedvelés

Van ott @Paska részére is ez az pl

Latakia Dohánymag Különlegesség

5 kedvelés

Ültetünk és csinálunk kivonatot!! :grin: :rofl:

6 kedvelés