Megy ez így is csak lehet nem fogy…
Nem járok dohány boltba … a vívo az mekkora kiszerelés ? 1400 ért ?
Te jó isten fele ennyiért vettem anno a cigit
A nik 10ml 18mg/ml.
A többi 10 ml ne tévesszen meg azt hiszem nem aroma.
A longfillek “savazzatok” nem olyan rosszak.
Minőségét gondolva, mert nem ismerem, fektetve 1 literes.
Lehet külön nic shotot kapni?
A “nem olyan rosszak” az olyan mint a " végülis nem olyan kicsi" ? Mert a jó-tól azért messze van, mármint nyelvtani jelző.
Azért azt nem értem hogy "januártól senki nem küldhet Magyarországra ecigi tartalmú csomagokat " ez most az új törvény? Akkor most minden külföldi csomagot felbontanak?
Félrevezetés vagy Google fordítóval dolgoznak és rosszul fogalmazták meg.
Igen erre emlékszem, hogy beszéltük itt fórumon is. Jó, hogy újra megosztottad!
Nikotin booster (10ml, 18mg/ml), az a fekete “nico-base” ott középen, longfill-ektől jobbra. Vettem egyet nyáron próbaképp
A többi kicsik szerintem vagy aromák lehetnek vagy valami shortfill “alapok” mert nem lehet évek óta ízesített nikotinos liquid-et (legálisan) árulni Mo-n (rajta is van valami 0% Free a sarkán).
Ezt a mailt még nem osztottam meg, ma kaptam
Azért az az utolsó mondat (80ml/fő) szerintem nem pontos, inkább 300ml az a limit.
Kicsit összeollózva alább.
Első részben (piros keretes) ott van amit kaptál is emailben, szigorú szabályok és bürokrácia vonatkozik a jövedéki termékekre. Szlovákoknál a liquid eddig nem volt jövedéki termék, csak Mo-n, így gondolom tudtak valamit trükközni de januártól mindkét országban jövedéki lesz és EU miatt náluk is hasonló szabályok léphetnek életbe. Ez (is) lehet a magyarázat a mostanában megugró szlovák shop zárásokra (MasterOfVape, Vape42 stb), főleg akinek fizikai boltja sincs.
Második részben (sárga kiemelés) ott a személyes limit.
Az elmúlt shopzárásos hónapokból ez az első őszinte és normális kommunikáció amit látok, többi shop csak “bezárunk oszt csá”… Nyilván az is érthető hogy nem fognak mindent az orrunkra kötni, de akkor is
Jobb ize van a natúr alapnak mint a Vivonak.
Az eliquidtrafik is már egy ideje nem küld ide. De ott 2025 februárt írtak nekem.
Ugyan ez a gondolat fordult meg a fejemben. Ez néhány dolog miatt is fura. Egy az, hogy minket fognak büntetni. Mi ez a büntetés, max. a jövedéki adót kell megfizetni. Ha az áru behozatala tiltott, akkor aki küldi az is jogsértést követ el. Másik, hogy azt irják, hogy ezután is rendelhetünk, de csak határ menti nem Magyarországon lévő automatába. De hát attól még magyar vagyok és az adataimat kiadják mert rendeltem. Szóval akkor? Ja meg hogy ekkora kockázatot nem vállalnak miattunk. Miért is nem? Ha nem őket büntetik akkor?
Egy egyszerű kérdésem lenne a levél írójához. Cigarettát lehet rendelni Szlovákiában, mert ugye az pont olyan jövedékis termék, mint a liq?