Irgum-burgum

Sziasztok!
Ha már volt bocsánat. Ezzel ma találkoztam.

p

10 kedvelés

Hát ez bizony "irgum -burgum). Kétlem hogy kocsikázni fogok 500km-t hogy tudjak venni valamit

6 kedvelés

Most eszembe jutnak a 90es évek, amikor lehetett Ausztriába járni hűtőgépért, videóért, csokiért meg egyéb nyalánkságokért… Akkoriban gyerekként nagyon élveztem… Most kevésbé fogom…

8 kedvelés

Mi annak idején Romániába jártunk, heti rendszerességgel

7 kedvelés

Nekem eléggé kamu szaga van az indoklásnak…
Semmi értelemét nem látom annak, hogy magánszemélyeket büntessenek. Sokkal célravezetőbb a webáruházakat büntetni. Magánszemélyek büntetése annyi adminisztrációval járna, hogy azt nem tudná a NAV lekezelni. Ez megint csak egy félelemkeltő és félrevezető üzenet nekünk felhasználóknak, hogy utazz el a kis boltjukba mert másképp nem jutsz a dózisodhoz.

10 kedvelés

A magyar vevőkör 95%áról lemondhatnak

8 kedvelés

Az biztos :ok_hand:

6 kedvelés

Ez hülyeség! Mi a francnak büntetné a megrendelőt?
Január 31. től jövedéki termék lesz Szlovákiában a liquid ami azt jelenti, hogy a szlovák törvények is tiltani fogják a határon túli értékesitést. Jövedéki bűncselekményekkel kapcsolatban eddig is gyorsan és hatékonyan működtek együtt a hatóságok. Miért lenne ez majd most másképp?
Életszerűtlen az iromány.

10 kedvelés

E cigi tartalomnak számít a hardver is…annak küldését pedig nem tiltja tudtommal törvény. Szóval eléggé sántít a megfogalmazás

7 kedvelés

Ez a megfélemlítés egyszer, másodszor pedig valószínűleg egy szlovák webshopot nem bírságolhat a magyar nav.
Javítsatok ki ha tévedek, bár a vevők felkutatására így is lenne még lenne pár lehetőség, de inkább ne adjunk ötleteket…

3 kedvelés

A megfogalmazás kicsit gyagyásnak meg kicsit koholtnak is tűnik. Persze alapja lehet…

3 kedvelés

Az ilyen hírektől görcsbe rándul a gyomrom,aztán megszámolom itthon az aromáimat,ès egyből elmúlik minden bajom. :slightly_smiling_face:

11 kedvelés

Ennek lassan olyan szaga van, mintha egy kalap alá akarnának venni minket aromás gőzben pácolódó jámbor polgárokat egy más jellegű élvezeti cikkel elő társadalmi csoporttal. Ha nem látnánk az utcán dizájner cucctól felakadt szemű fiatalokat azt mondanám ez a szigor máshol is bevált… de látunk. Amíg kereslet van, addig kínálat is lesz. Addig ijesztgetik a vape közösséget ezekkel a hírekkel amíg majd pár leleményes vállakózó behozza helyettük az országba és “haver haverjának a haverja” alapon fogja értékesíteni egy kisebb, ellenőrzött vásárló közösségnek. A NAV meg két szék között a földre…

7 kedvelés

Amíg van Unicorn nincs gond :star_struck:

5 kedvelés

Franciák leszarják magasról, onnan kell venni. 200 IQ :joy:

13 kedvelés

Home Run Sport GIF by MLB

:grin:

5 kedvelés

Birságolhat bárkit csak behajtani nem biztos, hogy be tudja.

5 kedvelés

Én már teszem is kifelé…

8 kedvelés

Szlovákiába Botas cipőért meg hokikori cipőért. Később a gyereknek pelenkáért, kifogóért. Istenem de rég volt szép volt :slight_smile:

10 kedvelés

Így visszagondolva azért annak a kornak is megvolt a szépsége. Így nagyon messziről. Voltam kisdobos, úttörő a KISZ nem vett be, így párt tag sem lehettem (de sajnálom :slight_smile: )
Évente egyszer karácsony előtt mindenkinek jutott narancs/mandarin/banán. Anyám egy havi fizetéséből tudott venni nekem egy LEE farmert. Aztán betört a piacra a magyar TRAPPER farmer. ( lehetett volna tripper is ).
Pataki Ági mosolygott a centrum áruház molinójáról. Jött a mindenhol melegszendvics korszak, lónak a … McDonalds meg a többi. Gyerkőcnek banán kellett felszálltam a Mc.-Bp. Intercityre, utasellátó kocsiban banán megvesz, Nyékládházán leszáll, vissza busszal Mc. Bedeco esti cumiba, hol epres hol banános. Aztán a bécsi körutazások videolejátszó. Bécs Mexico platz mindegy milyen pénz volt beszámított bármit. Később 10 Mbyte-os winyó ( mondjuk ezt necces volt behozni ) de fél évi fizetés volt a haszon rajta.
Most meg mi van? A Tenna a seggem alatt, és hogy valaki meghallgat hogy aszongya “Így visszagondolva azért …”

7 kedvelés