Kintről rendelve ez is olcsóbb, csak hirtelen nem találtam más linket… pont az előbb néztem hogy az aegis solok is kb 4000-el olcsóbbak máshol, és a city még rádob +1000 ha nem a klasszik fekete színt választod…
Tudom, gyors kiszolgálás meg minden de azért nem szégyenlősek az árakkal kapcsolatban
Nem a készülék a mocskos drága (az csak gondolom évente kell venni) hanem a porlasztó 5k/db…vagy rosszat nézek? Átlagosan kokszoló liquid-del kb mennyi ml-re lehet elég
A 3db beépített porlasztós van 5 körül, de lehet külön üres fejet és porit is venni.
A. Pori 1200, az üres fej 1300 körül van
3 db 4540…igen, kérdés hogy mennyire strapabíró. 2.5 ml már tűrhető kapacitás.
oké, így már jobban hangzik…nálam max bringázás közbeni pihenőidőben lenne létjogosultsága…mez zsebben hordva. Azt kell eldőntenem, hogy akarok-e még 3-4 órás 100+km távokat tekerni…és nagyon a nem-re áll a szitu
TH-ja amúgy milyen ?
Szerintem hasonló mint byka
Mennyire lehet minimálra venni a gőzt rajta? Mert első körben azért nem egy gőzgépet vennék neki, hátha ezzel meg tud barátkozni, a bájkából is csak finoman szipákolt. Aztán köhögött.
Ha a te brutál erős liquided adtad neki, ne csodálkozz
A levegőt egész kicsire lehet állítani, majdnem mint a byka legkisebb lyuka, a wattot meg úgy állítod hogy jó legyen.
Én tényleg egy az egyben byka hoz tudom hasonlítani
@Peva71 Melyik Byka?
@Ispy azon a 2 hetes köhögtetős átállítódáson át kell esnie a legtöbb dohányosnak
A podnál még úgy tudsz játszani vele, hogy ohmban minnél nagyobb ohmos porit teszel bele az még szűkít a levegőn. Jelen esetben, az 1-es szűkebb mint a 0,8as ugyanakkora levegő beállítás mellet .
Átszokni üres podfej+ 1 ohmos porlasztó teljesen elzárt levegőzés, kikapcsolod a nyomógombot
és utánna már tényleg csak a liqviden múlik
Tisztelettel
Ha jól emlékszem te is 10% körüli NICel szívod nyugodtan mehet az elején
a PODnak sem lesz gondja, én 12%al kezdtem maradtam is.
Tisztelettel
5db pori 4990ft
na ez már tényleg nem drága 1-2 hét gőzölésért…pláne, hogy 3k/bobozra tervezik emelni a halálipar sátán fattyai az analóg árát hamarosan.
És ha tényleg adja a byka minőséget akkor miről beszélünk…nem kérdés.
Nem tudom, egy átlagos Azhad’s levesből hány millit él túl ez a porlasztó…de a Pod-ok szerintem nem a kivonatos emberkék fő készülékei
Amúgy relatíve, mivel a plafonig emelik a cigaretta árát, még mindig jó alternatíva ez IS.
Ebben is igazad van! És szoktam figyelni a gondolataidat,
mert erről is hasonlóan gondolkozol mint én.
Nincs kényszerem már szett fejlesztésben, inkább
csak “finom hangolás”. Egyenlőre tetszik az AIO tegnap csak azt nyúztam.
És mondjuk annak azért van egy “bája” ha van mondjuk 3 különböző színű
BB-éd mondjuk dicodes BF-60-al , 6db boro tankod normális Bridgekkel,
és reggel felkelsz milyen feladathoz, milyen ruhához össze pattintod a setupot egy perc alatt se
(és aki nem ismerné egy felső kategóriás bridge ára, vetekszik egy felső kategóriás RTA-val )
Tisztelettel
Én is csatlakozom mert hasonlóan látom. Annyi, hogy várok AIO-val kicsit, hogy leüljön a hype…aztán hajrá. Bevallom már majdnem megvettem azt amit utána te vettél meg, de engem az a szahara kék (vagy mi) szín nem győzött meg. De ez szubjektív és jó vételt csináltál vele az tuti
Amit a végén írtál variálhatóság és kompaktsága miatt gondolom, hogy ez jelenti a vépelés jövőjét. Csak legyen majd ss ház nem hype-olt áron és már rakom is össze magamnak bf60 chippel.
Megrendeltem végül LH-ról, vettem hozzá plusz coilt, 1 ohmosat, meg plusz 1 podfejet, jáj, most már én is izgatott vagyok.
Ugyanitt eladó danik hegyekben.
azt mondtad pár napja nem veszel semmi sem @Ispy na mi történt
Á, igazából anyámat akarom lehozni vele a cigiról, a glo és társai nem jöttek be, egyébként is magamnak nem veszek semmit, és hát ez nem nekem lesz. De azért kipróbálom majd én is.