Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kikérni (fingom sincs semmirol tehat ugy olvassatok. 6() eve cigizek , nyilvan a hagyomanyossal kezdtem, de aztan áttértem az iqosra. aztan mostanaba azt vettem eszre hogy igazabol nem is azert cigizek mert jajj megorulok annyira nikotinhianyom van, hanem egyfajta pótcselekvés. Kolléganőm sziv e-cigit es neha szokott adni belole. namarmost nekem ez tokre tetszik, igazabol annyi a “feltelem” hogy mondjuk 1 napot kibírjon az akksija, meg hogy okadja a gozt.
Szerintetek mint kezdő e-cigis, ezt be merjem vallalni? neztem rola videot, hat azert elegge magaval ragadott szo se rola.
Milyen liquidet lehet bele tenni?
Szoval minden tippet, tanácsot, infót elfogadok
ui: ezt ugyanugy le kell tudozni mint a rendes cigit? ha nem akkor ugy akkor hogy?
Üdv itt! A legjobb helyen jársz. Bármit is választasz sokkal jobban jársz mint az iqos al. Szerintem próbaképpen végy egy pod ot (pl ursa nano) és kóstolgasd.
Persze nekem is ez a kezdő gépem. Viszont ha nagy watton ha kb egésznap szivod akkor nem biztos hogy kitart,de ez tőled is függ. Meg a kissebb podok között ennek van asszem a legnagyobb tankja.
Annyit még ide írok hogy árban jobban kijössz mondjuk a shortfillekkel vagy gorilla flakonos aromákkal. Ez nem nagy dolog,a shortfillhez nicboostot adsz,az aromához meg alaplevet.
Aztán a teljes keverést majd megtanulod ha úgy látod jónak.