50-50
Köszönöm mindenkinek
Viszont ha kiveszed újra indítok és akkor teszel bele egy fejet, akkor megint automatára áll.
Tisztelettel
Kipróbáltam, és nem. Maradt 11.5
Ami viszont kicsit zavaró (mert kíváncsi lettem volna hány slukk egy töltés), hogy kikapcsolás után nullázza a számlálót
Igazad van, most nekem sem.
De holnap kitalálom, nem már isten bizony sikerült
Tisztelettel
Miattam nem kell, úgyis átállítom
De most már azért is
Mert valahogy működött,
viszont csak holnap tudom.
Tisztelettel
Az ursa működik akár 70 vgs levessel is, kipróbáltam
Addig idegesített, hogy volt egy 10 perces szünetem és kipróbáltam
A lényeg csk akkor vált automatára ha 0,6 ról váltasz 0,8ra vagy 1 esre és fordítva
Tehát ha most beleraknád a 0,6 ot akkor kapásból felmegy 17W-re.
Majd ha vissza teszed a 0,8ast vagy az 1est és vissza áll 9 Wattra.
Legegyszerűbben kipróbálni úgy tudod ha kihózod a fejet felviszed 17W fölé visszateszed a 0,8 vagy 1
est és máris 9 watt.
Magyarul 0.8ról 0,8ra, 0,8ról 1re, 1ről 1re, nem lesz automata.
Tisztelettel
Persze hogy működik
Csak előbb kell cserélni a POD fejet,
vagy a porlasztót.
Inkább úgy fogalmaznék hogy a hosszú
távú üzemeltetés költségét növeli
Tisztelettel
2 hét után még jó volt a porija, szóval nem mondanám hogy csökkent az élettartam…
(Napi többszöri használat mellett)
Én elhiszem, és nem is vitatkozom
(mivel nem használok csak 50/50et)
De porlasztósban azért nem javasolják az 50/50 felettit,
mert előbb tömíti a porlasztót.
Tisztelettel
Akkor lehet hogy szerencsém volt
Tamás!
Azért ne hidd hogy nem keresek hasonlóban a jobbnál is jobbat
Ez itt off ,de én meg tegnap óta ezt nyúzom “PODként”
Tisztelettel
Sajna 2-3 negatívuma miatt nincs pariba a Nano proval. Pedig a DotAio még kisebb is a Cthulhu Aionál. Sokkal szerényebb a helyigénye az Ursanak (podoknak). Legfőképp súlyban! Sokkal egyszerűbb utántölteni. Szerintem a Aiokat ill. Billeteket egy Mod/Rta szettel kell összehasonlítani. És ott is a fent említett tulajdonságok amik az Aiok és Billetek felé billentik a mérleg nyelvét. És itt lehetne szakmázni de semmi értelme. Mert a Vaperek 99%-át épp nem érdekli a szakmázás meg a hasonló elmélkedés. Nem véletlenül dübörögnek a Barok. Bármi előjelzővel is használjuk. Megveszed, szívod, jólesik és dobod! Ennyi!
pulse aio is tetszik
Ursa nano pro első benyomás!Kellemes meglepetés ízben,gőzben.Az, hogy páromnak mennyire fog bejönni az majd kiderül, de az, hogy édesapám 50 év dohányzás után megparancsolta,hogy azonnal rendeljek neki is az többet mond mindennél
Lehet én is veszek egyet, mert anyám is le akar jönni a cigiről, szóval most odaadom neki az egyik rtat tesztelgetni, de azért jó lesz neki egy pod is majd.
Melyik ketyerét kell keresni? Dobjatok már linket.
Köszönöm hölgyem…azért van ára.