én lehet veszem majd magamnak egyet elég jol nèz ki meg ha hozza az ízeket is akkor nem lehet rossz.szaladgálósnak a wenax mellé elférne.
Én nem veszek magamnak, rohangászok én az összessel, egyébként is nehéz lenne akkor megmagyarázni azt a vagon pénzt, amit elköltöttem.
Mondjuk, ha valami outdoor melóm lenne, ahová nem szívesen vinnék el 150k-t a zsebembe, akkor, talán…de még akkor sem. Biztos lemerülne, amikor kellene.
Istvánom a megoldást már lököm is rád! Vegyél 2db!
Te csak ne oldjál itt meg semmit, jó?
Sőt ha rám hallgatsz 2 különböző színt vegyél, hogy tudd melyik merűlt le!
ebbe az ursa podba most akkor lehet porit is cserélni vagy kopletten kell a kazettát is
Persze, jól hangzik, az 5 100k-s szettből is csak kettő megy egyszerre, két pod és az összes mehet a polcra, mi? Nem, nem, nem csábulok már el semmire, különben is pcre költöm a világ minden pénzét is, szóval csóró vagyok megint, mindig.
Ahogy néztem van olyan pod fej, ami egyszer használatos és van olyan, amiben cserélni lehet.
mondjuk nekem a cserélhetős lenne a jo inkàbb az mint kompletten cserélgetni
Én is azt vettem…amit adnak hozzá az cserélhetős, ha veszel külön, akkor figyelni kell, hogy az empty változatot vegyed 1300 birodalmi forintért darabját, azt hiszem.
Most komolyan ? Nekem való lenne ? Győzködtem már magam,mert tutira Kanthal porik vannak hozzá,(ami a dobozon rá is van írva)csak a kis teljesítmény tart vissza. Eddig
Ne basz, már te is? Hová lesz így ez a társaság?
Na ha jól számolsz negyedmillával kitömheted magad és meg is vagy! 2x100k szett maradós lesz. 3 00k-nehogy valóra váljanak a félelmeid 3pod+callung és megmarad 250k. Na erre varrjál gombot! És ahogy merülnek le sorba mindíg előhúzol egyet: van másik!
Nem,nem mondom csak győzködöm magam !
De ! Innentől akinek van vagy lesz,ne írja senki azt hogy NI 80, meg az SS fantasztikusan jobb ízt hoz mint a kantáros
Jó, jó, persze, de a lada sem lesz jobb, mint egy BMW, hiába megy el mind a kettő A-ból B-be.
Zolika ekkora égésterű RTA sosem lesz! Majdhogynem bármivel összerakhatná azt a porlasztót mindennel jó íze lenne.
De jobb,tudom volt pár és ilyen időben nem szabályoz le a KOMPJÚTER a LADÁBAN
Mert ezt ki mondta, hogy jobb a BMW? Max. szebb. Ennyi!
Természetesen igazad van Viszont nagyon elgondolkodtat engem semmi másért csak a pori miatt
Nem kell,nem kell,nem kell
Hát, akkor ti járjatok ladával.