Szeretném lecserélni a jelenlegi Joyetech Ego AIO készüléket egy komolyabbra. Ezzel az eszközzel kapcsolatban már írtam itt Nektek, hogy nem jó az íz visszaadása.
Nagyn köszönöm mindenkinek a választ!
Nagyon szimpatikus ez az URSA NANO PRO gép. Hallgatok rátok és megpróbálkozok vele. Ha jól értem, akkor a következőket kell vásárolnom:
hm hm hm. Igazából igen. De szerintem lehet ínét egy hangyányit egyszerűbb lenne.
https://theliquidcity.com/ub-mini-s2-10- Ebből 2 csomaggal vegyél .
Ez igy 26 ezer ft . DE én csere cartrige is 2 öt vennék . Az úgy 27500 ft .
De akkor van 11 db porlasztód 3 csere pod fejed . Ami egy darabig elég .
Persze ónét veszed ahonnét szeretnéd ezt csak úgy össze dobáltam neked .
Ez a szín szépen mutat szerintem egy hölgy kezében (bár ez szubjektív )
Remélem segítettünk
Annyit azért megjegyeznék hogy. alapcsomagban is van 1db. üres podfej meg 1db. 0,8as porlasztó
de min egy tartalék nem baj (meg van 1db 0,6os podfej is).
Igen Igen @tradeelek11 mesternek szerintem igaza van . Mesh porlasztó szóval jónak kell lenni , egyenletesen gőzöl majd szépen. A . Meshnek ez a jó tulajdonsága. Azt olvastam hogy a 30pg/70 vg is képes elbáni úgy hogy nem folyik. Azon már jőnek az izék. Csak kevesebb gőz. De jobb ízek ! Igazából most már én is gondolkozom egyen mert még soha nem próbáltam a 70pg/30vg . Kíváncsi vagyok. Bár szerintem lehet az 50/50 jobb bele hogy ne kokszoljon nagyon.
Ha megkapod egy dologra figyelj oda, hogy ahogy beteszed a porlasztót, töltsd fel és 10 de inkább 15 percig hozzá se nyúlj Utánna már nyúzzhatod, ahogy akarod
sourcemore-on 4€ volt a különbség legutóbb mikor néztem…ha nem harmad áron van a simához a porlasztó akkor nem kérdés, hogy a Pro a jobb vétel a kijelző és akku miatt.