Iqos-ról "gőzre"

A Prón is lehet

Tisztelettel

Akkor bocsánat

Bocsánat akkor

Amúgy akárhonnan nézzük, nem rossz ez a pod mizéria!

Illetve ami nem számottevő különbség
900 és 850 az aksi.

Tisztelettel

De ezen kicsit megvagyok lepve,hogy némelyik hozza egy rta szintjét

Osszességében az rta olcsóbb, mert akárhogy nézzük a vatta és huzal nagyon sokáig elég, de jól jöhet egy jobb pod is. Ha csak kiszaladok egy dohányzó kollégával, nem a pod rta páros húzza le a zsebem

2 kedvelés

Mondjuk azt az illetőt is megértem,aki csak podot használ analóg helyett! ha hetente cserél porit még akkor is max 5000 ft es legyen még plusz 10000 a nikotonsók vagy liquidek

2 kedvelés

Anyunak kétféle lötyivel adom oda, viszont hogyan különböztessem meg neki a pod-ot, hogy melyikben melyik van ? :slight_smile:

kell venni mégegy podot :grin::joy:

Körömlakk :joy::joy:

Valszeg igen, hogyha sikerül átállnia az iQos-ról, hogy mindig legyen egy feltöltve :wink:

Azért helyén kell kezelni :slight_smile:
Szerintem az átszokástól eltekintve
(mert arra egy jó POD tökéletes)
azért ne legyen elsőszámú szett.
Szaladgálósnak, akár munkába, de ha olyan színházba stb.
meg van a helye.
Tehát én azzal nem értek egyet, hogy sz@r a POD.
Nem van sz@r fajta, de az van RTAban is.

Tisztelettel

2 kedvelés

Az üres fejét három színben is lehet kapni. Nem szépek, de legalább más színűek :joy:

No meg kifejezetten tetszik, hogy nem kell nyomogatni a “tűz gombot”

2 kedvelés

Ugyan, úgy dicséritek, hogy ezek után már ki venne Byka-t :smiling_imp::grin:

Attól, hogy ez a pod jó, bykat sose adnám el! :+1::slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Így van attól hogy ez egy jó POD, a Byka meg egy jó RTA(Igaz nekem Kayfunok vannak de az is jó)

Tisztelettel

Én is pont így agyalok. Kamionba van nálam egy teljesen melós cucc. Ebből 1db elég ügyezni. Otthonra 2-3 ünneplős szett. Meg ebből a podból 2-3. És ennyi. Nekem ezelőtt Uwell volt, közel nem hozta ki belőlem ezt az érzést. Nem mondanám meg bekötött szemmel, hogy miből nyerem a gőzt.

Ízben és csak MTLben, egyébb területen a maga limitációival :slight_smile: