Én értelek én nem szívtam sem glot se iqos-t, de nem is szeretnék
de gondolom annak is van nikotin tartalma?
Viszont hogy akkor válaszoljak is, szerintem 6ost mert abból ha kell tudsz lehígítani és felboostolni is.
Tisztelettel
Én értelek én nem szívtam sem glot se iqos-t, de nem is szeretnék
de gondolom annak is van nikotin tartalma?
Viszont hogy akkor válaszoljak is, szerintem 6ost mert abból ha kell tudsz lehígítani és felboostolni is.
Tisztelettel
mivel ráírva nincs,neten is 5-6mg amit írnak így erre tudtam hagyatkozni én is.
Én 5mg-ot céloznám meg, mert nem tudom hogyan szívódik fel a Glo-ból a nikotin. Ha hajszálereken keresztül mint a cigi, akkor a podban leledző nikotin erősebb lesz. Meg azt is fel tudod majd tornászni még, ha kevés lenne Neki.
Szerk.: Dohányboltban dolgozó ismerős mondta, hogy melyik hány mg. Talán hihető.
Azért féltem ám
@Peva71 -nek már írtam priviben is.
Én jobbat nem tudok ajánlani,
de más pénzével sem szeretek játszani.
De így meg örülök hogy örültök
Tisztelettel
Sziasztok mindenki! Mennyire jó ezeknek a podoknak az ízvisszaadása??
Meg is tartom magamnak
Nekem pont mint az rta. Lehet az én íz érzékelésem nem tökéletes , de tényleg!
Próbáltam a pókert, és a journey custardot. A custard talán még jobb a podban
Ennél a lötyinél, gyakorlatilag “majdnem” Byka (még csak ezzel próbálom)
És szerintetek ez mindegyik podra igaz? gondolok mondjuk egy Uwell Caliburn A2 -re?
Én csak az aspire viltert és a lepetit saját podját próbáltam. Az aspire sehol nincs ehhez képest, a lepetit sajátja meg inkább dlhez közelít, és kicsit folyik is. Az íze annak nem rossz
Igen elgondolkodtató ez a pod téma. 3-4db megvan sac/kb 50ezer callungokkal és meg vagy.
Melyik porlasztóval próbáltad? Én a külön rendelt 1 Ohm-ossal
Pont ezen filóztam…
Eladom a v3at és a Dram 4-et és 2 byka lesz itthonra, pod meg lótifutihoz
Csak az a baj, hogy annyi építős cuccom van, hogy az már üzleti eladásnak minősülne
1 ohmossal és 0.8al is. Nekem mindkettő jó. Majd kiderül melyik bírja tovább
Viszont ahogy nézegettem a sima Lost vape ursa nano is jo! a ket fej ugyis kompatibilis egymassal
De mintha azon nem lehetne állítani a wattot, hanem ellenállás alapján “intelligensen” állítja be
Azon nem lehet,de azon meh a levegozest lehet!