Én is csak kávézni járok be
Meg megnézni, hogy mennyit spóroltam
Tisztelettel
Én is csak kávézni járok be
Meg megnézni, hogy mennyit spóroltam
Tisztelettel
Megrendeltem
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
A gőz és az “OTP” legyen Veletek
Honnan rendelted?
Drukkolunk
Milyen liqvidre gondoltál neki, mert az legalább ilyen fontos?
Tisztelettel
Ahonnan te, liquidhall, a @anon75939458 üzletben nem volt fekete pro pod
Oké! Csak azért kerdeztem, mert amit ajánlott valóban olcsóbb, de ott 5-ös csomagban láttam a kazanbetétet, és néztem, hogy egyből 6 ment a kosárba
Ami nekem is bejött, első körben dohányos ízek
https://vape42.hu/termek/inf_gold_mz.html
https://vape42.hu/termek/jd_dune_10ml_aroma.html
https://vape42.hu/termek/ae_destillati_persian_apricot_snv.html
6 ment, mert így ingyé szállítanak. A Hülének is megéri és még kínomban egy booster is bekerült
Egyetértek, csak 6*5-el sokáig el lenne a kedves mama
És a Bájka után lehet, hogy beruházok egyre én is, akkor meg jól fog jönni a porlasztó
Persze! Én se egyet rendeltem, csak “megijedtem”, hogy elnézted és az 5-ös csomagból rendeltél 6-ot elvileg holnap vagy holnap után nálam lesz, kíváncsi vagyok rá
Basszus, én 3 hónapig kerültem az oldalt, nem is költöttem, csak egyszer lötyire.
Tessék, itt vagyok és megint drága kávét iszom
És neked miért kell?
Uncsi a tekerés ?
Leginkább a kíváncsiság. Meg persze néha egyszerűbb, kényelmesebb lenne.
Egyébként két hónapig én is tiszta voltam, dehát kellett valakinek egy aroma, és az snassz lett volna, ha csak azt rendelem
Fogjátok rám nyugodtan
Én nem állítom hogy a POD mindenkinek bejön,
de azt igen ha valaki PODot vesz azok közül ez az egyik(ha nem a) legjobb.
PODnak meg van a helye, pl. pont az “átszokásnál”,rohangálósnak stb.
Viszont nem első számú szettnek!
Én pl. előbb találtam számomra megfelelő RTA+modot mint PODot.(Ez az én keresztem)
De most már hátha eljut hozzám agy lehetséges POD alternatíva (arról úgy is beszámolok majd)
Viszont anyukádnak, ennél jobbat én nem tudnék ajánlani!
Tisztelettel
Azért amíg élek, hálás leszek!
Tisztelettel
Üdv mindenkinek!Olvasgatva ezt a posztot véletlenül megrendeltem én is egy ilyen Ursa nano pro ketyerét a páromnak,hátha végre rászánja magát és lecseréli a glot erre.Abban vagyok kicsit tanácstalan,hogy sima nikotinos (nem só) alapból kezdésnek milyet keverjek neki?Tudom kell egy kis idő és próbálkozás mire megszokja és kitapasztalja milyen erősség a jó neki,de nem szeretném már az elején a kedvét szegni a túl gyenge,vagy túl erős liquiddel.6-9mg kb kezdésnek jó lehet ehhez a podhoz?
Szia!
Azt azért jó lenne tudni mennyi fogyott glo-ból és az milyen erős?
Illetve milyen aromá(k)ra gondoltál?
Tisztelettel
Nem sima analógot szív,hanem hevítéses neot a glo készülékkel ami kb olyan mint az iqos,ezért is ehhez a poszthoz írtam.Kb 10-15 szál naponta.Csak a nikotin erősség érdekelne,mert aromából kb 30 félém van abból csak tud választani magának ízre
Én úgy tudom a Glo 6.2mg-os. A Heets pedig 5mg-os. Bár utóbbi mindegy, de azért leirtam.