Sziasztok!
Legelső huzal/tekerés, vatta vásárlás előtt állok, és lenne pár kérdésem.
Először mindenképpen kész tekerést szerettem volna, nem szerettem volna belemenni a magamnak tekerésbe, de rájöttem, hogy ha magamnak tekerem, sokkal több lehetőségem van.
Szóval sima huzalt fogok venni, csak nemtudom, hogy milyent.
A kazán egy Ammit mtlrda.
Először is nemtudom, hogy mi legyen, Kanthal, Ni80, Ss316?
Másodszor, sima szálhuzal, fused clapton, esetleg dual fused clapton?
És meg a vattáról annyit, hogy jobblenne “egész” vattát venni, amiből én szedem le a megfelelő vastagságot? Mert lehet hogy a magátmérő változhat.
Hali,szerintem érdemes több verziót kipróbálni,nem tudhatod hogy neked mi fog bevállni.szerintem kezdj ni80 al,az sokaknak bevállt.vattából én hanyagolom a cipőfűzőt,mert mindíg más magméretre tekerek.
Szerintem rakj mellé egy 28-as kanthalt is ha esetleg nem bírnád a nikkel huzalt. Nem te lennél az első a világegyetemben. Vattából meg próbáld meg a mujit, szélességre, hosszúságra olyanra faraghatod amilyenre csak akarod.
Húha. Azon gondolkodtam, illetve próbáltam rákeresni, de nem raláltam semmit, hogy a porlasztómban a meshlap milyen anyagból készült. Mert ha az is esetleg Nichróm akkor nincs baj.
Értem, köszi! Bár most hogy így mondod, mindjárt előkeresek egy használtat, azthiszem szokott lenni az alján olyan hogy KA1, ami akkor biztos hogy azt jelenti.