Természetesen
Én eddig is így tettem. Remélem, nem probléma.
Nem is rád értettem,hanem azokra,akik nagyon kedvesen magáztakNagyon aranyosakDe nem vagyok öreg,csak '74-es…
Na akkor…ez van a kosárba…ha csak 200ml alapot veszek és egy pár féle aromát…jól gondolom,hogy kb.20-22 db 10ml-es kóstolós liquidet tudok csinálni?(hülyeség, hogy 10ml-be 9ml alaplé és 1ml aroma?gondolom,hogy butaság,mert lehet,hogy kevesebb aroma kell?csak nekem így egyszerűbb )
(Meg rendelnék pár kész liquidet)
A kész liquidek közül tudja-e valaki,hogy kokszolósak-e nagyon(véleményekbe nem nagyon írták)és,hogy türhetőek-e?(tudom,hogy mindenkinek más az ízlésede valaki írta,hogy tán ezek jók)(nem tudom még a neveket megjegyezni,bocsi)
Remélem jók az aromák is
Csókolom !
Beatrix a 10% mindenképp sok, ezek aromák nem koncentrátumok ! Én például 1.25% ban keverem a liquidjeim! De ez mindenkinél ízlés dolga kinek hogy jó. Úgy gondolom maximum 3-4% ban kellene keverni és figyelembe kell venni a gyártó ajánlását is ! Kokszolásról pedig annyit, minél sötétebb és édesebb az aroma annál jobban fog kokszolni, persze vannak kivételek, de nem azok a jellemzőek !
Sajna érdemben nem tudok nyilatkozni, mert nem rendeltem meg tőlük aromát/kész liquidet.
@Atis Biztos lemaradtál a tegnapi kérésemről,hogy tegezzetek légysziDe amúgy aranyos,ahogy magázol,de kérlek tegezz nyugodtan
Akkor,amit én szeretnék, hogy 10ml-es kóstolót csinálok,mennyi az alaplé és mennyi az aroma?(még nem tudok számolniolyan fecskendőt kell vennem,ami 10ml-es és van tű is a végén?)
Fecskendőből sosem elég Elsősorban aromázáshoz 1ml.-es holttér mentes fecskendőt javaslok! Pl. ilyet https://vape42.hu/termek/fecskendo_holttermentes_1_ml__tu.html
javasolt még 10- 20 milis fecsi is igény szerint ! Az 1ml-es az csak az aroma kimérésére kell !
Mondjuk első keveréshez számoljunk 3% aromát akkor 0.30 mililiter aroma és 9.7 militer alap !
Ha kevés az aroma ezen lehet emelni 0.40-re és akkor az alap hozzá 9.6 !
@Atis nagyon köszönöm
Nagyon szívesen !
Az eliquidonlineshop.com szar gagyi,ahogy egy facebookos aromaparadise huszár írja vagy nem szerintetek?Kész liquidről volt szó.Maximum smoke liquidekről…
Ezt nem egészen értem, lehet öreg vagyok hozzá, és az “aromaparadisehuszár” nyelvet sem beszélem túl jól. A hasonló vélemények az olyan mint a puki kategóriába tartoznak, jobb, ha bent maradnak… Nem ízlett a liquid neki? Kokszol? Vagy a shopnál akadt probléma? Mi volt a gond?
Aromákkal, ízekkel, liquidekkel kapcsolatban egy Ganxsta idézet tükrözi a véleményem, stílusában illeszkedik : “Ami neked szart se ér, lehet, hogy nekem az a jó”…
A puding próbája az evés, az aroma próbája a szívás… Lehet, hogy az utóbbi nem kívánt változatát próbáljuk ki, de az élet nem csak móka és kacagás.
Az egyik facebook csoportban írta egy srác,hogy szeretne maximum smoke liquidekét venni.Mipróbálni.Az általam itt leírt oldalon vannak maximum smoke kész liquidek.Dohányosok és gyümi-desszertek.Írta,hogy kipróbálná…rendelne.Erre egy másik srác leszarozta a minőséget és azt írta neki,hogy csak az aromaparadise-ról rendeljen,csak ott vannak minőségi,jó cuccok.Elég furán fogalmazott.Erre kérdeztem,hogy ismeri-e valaki az oldalt (eliquidonlineshop.com)és hallomásból esetleg(ennyi év vapelés után)tud-e valaki valamit a minőségről,ami ott kapható?
Elég nagy tudatlanság vagy inkább elfogultság kell ahhoz, hogy kijelentsék egy webshopról, hogy a legjobb és a többi rossz. De mindegy ilyen világot élünk sajnos. A lényeg, hogy nem azonos kategóriájú termékekről van szó és szinte 100%, hogy a tagnak semmi tapasztalata nincs az említett shoppal.
Én speciel már nem, de egyik ismerősöm most is rendel tőlük, amennyire tudom semmi probléma nincs velük. Régebben pár éve én is rendeltem tőlük. De persze biztos vannak itt páran akik szoktak onnan rendelni és meg tudnak erősíteni ebben vagy nem.
Köszönöm Itt ugye azt szarozta le,amik kész liquidek.Nem tudom,azokat ők csinálják?Lehet kérni 0/6/12 nik.tartalommal azt hiszem.Egyszer nekem is úgy ajánlották.Mert 555,usa mix,ry4…nagyon sok féle kész liquid van(remélem jól írtam a neveket)Én végül nem próbáltam ki.
(Eleve nem szeretem,ha valaki alpári módon ír vagy minősít)(körbehugyozza szerinte az aromaparadise az általam írt áruházat)
@Atis Azt,hogy kevés az aroma csak akkor derül ki,ha 1-2-4 hetet érlelte az ember?
Az,hogy holttér mentes…mit jelent?
Igen értem de azt kellene megérteni mindenkinek, hogy ez is, mint a vapelésben kb minden szubjektív. Ki kell próbálni ahhoz, hogy megfelelő véleményt alkosson az ember.
Jó reggelt !
Igen ez a keveréseknél így megy ! Nem vagyunk egyformák mindenkinek saját ízlése van, ahhoz kell beállítani az aroma arányát !
A holtér mentes azt jelenti hogy nem lesz buborék a fecskendőben megfelelő használat mellett ! Ami azt jelenti hogy először felszívjuk az aromát majd kinyomjuk és a tű így megtelik aromával, utána mérhetünk holttér mentesen !
Jó reggelt. A Maximum Smoke termékek jók. Az Aromaparadise termékek jók. Csak az emberek nem mindegyike jó. Ha rendelsz aromákat, mindegy honnan… Nézz hozzá alapelvet is mindenképp. Az Aromaparadise-ról nagyon finom Shake and Vape-eket lehet rendelni. A Maximum Smoke-ról pedig nagyon finom aromákat, illetve vannak még kész liquidek. Bármelyiket is választod, mindegyik jó!
Nem is értem miért szidja egyik a másikat…
Itt most kimondottan csak a kész liquidekről volt szó.