Shake and vape-et még nem gondoltam rendelni,mert abba több alaplé kell(ugye?)csak aromákat akarnék rendelni elsőre.Kicsiket.Azok 10ml-esek ugye?
Valamennyi alaplét.Pl.200ml-ert.Nikotinosat.Abból egy jó pár kis 10ml-es kész liquidet gondoltam próbára
De a kész liquidjeik is finomak. Párat próbáltam. Semmi baj nincs velük, csak egy valakinek nem ízlett aztán megy a szarozás…
Igen a Shake and Vape-be kicsit több fogy. Akkor hagyjuk azt, ha még nem szeretnéd. 3-4 db aroma bőven elég ha csak 200ml alapot veszel. 4db aromának a felét be lehet vele keverni. 50-50ml-ert mindegyikből. A termék alatti leírásokat is érdemes elolvasni. Ám úgy vélem a Liquidhall-on több aroma van.
Köszönöm. Tehát felszív,visszanyom,majd újra felszív?
Aranyos vagy köszönöm
@Vaperina_Kinga ha az alaplevet amonnan rendelem,akkor az aromákat is onnan kellene nem?És ott ugye 7000.-felett ingyenes a szállításNagyon figyelnem kell,mert írtam,hogy a családi béke,ha pénzről van szó,nagyon labilisHiába magyarázom neki majd,hogy iqost amibe nagyon drága a heets,már csak pár szálat szívok a több mint 1 doboz helyett és annak az árából fektetek be,ami később megtérülŐt csak az érdekli majd,hogy a futárnak mennyit fizettem
Ezért is gondoltam,hogy a 200ml nikotinos alaplével csak készen 10ml-es próbákat csinálnék.Nem nagyobbakat.
De mindjárt ránézek,hogy mennyibe kerül az 500ml.Abból már snv-t vagy…is lehetne kipróbálni ugye?
Az a bajom a nagyobb mennyiségű kész liquidekkel,hogy nem ismerem még az ízeket.Ezért is szeretnék 10ml aromákat venni.
Amikor az elsőt rendeltem is,felírtam,hogy tetszett-e a liquid vagy nem,hogy legközelebb olyat ne rendeljek
Az-az érdekes,hogy az-az aroma,amit azonnal kiöntöttem a tankból,hogy nekem nagyon rossz,csömör, édes,nem kell többet,most azt szívom,mert ennek érzek egy kicsi édeskés ízétA Dinner Lady:Pink berry
@Vaperina_Kinga most néztem meg:
liquidhall-on 500ml 6-os 6990.-(18.000.-felett szállít ingyen)
eliquidvg-n 500ml 6-os 5.420.-(7.000.- felett szállít ingyen)
A minőséget ugye nem tudom egyiknél sem.Gondolom mindkettő jó minőségű
Na igen, a párodról elfeledkeztem. Bocsánat. Akkor tartsuk szem előtt inkább a családi békét. Szerintem abból profitálsz a legtöbbet. Az EliquidVG-n is vannak jó aromák, bár onnan én csak az alapelvet veszem néha. Ők úgy tudom megveszik az ipari mennyiségű aromát, és maguk porciózzák. KB a 70%-át ismerem amik ott vannak, mert máshol is lehet kapni. Így ennek fényében inkább ekképpen módosítanám a kijelentésemet:
Maradjunk az olcsóbbnál, az is jó, nem lesz gond.
A maguk porciózzákot már hallottam sajnos.Nem emlékszem, hogy vizezik tán?
Nem.
Még mindig van egy kérdésem(beszéltünk már veled)egyensúlyt vegyek vagy füstbajnokot?
Az aroma tudom,hogy pg-ben van.Mintha azt beszéltünk volna,hogy,ha 10ml kész liquidet akarok,nem fog észrevehető lenni az egyensúlynál a pg(többlet)Ez mondjuk shake and vape-nel is igaz?Kezd már nálam összeállni a kép,de a shake…longfill…stb még új nekemNagyobb mennyiségnél érdekes vagy ott sem,mivel az arányok ugyan azok?
Egyensúly vagy füstbajnok?
A 2 készülék típusa az mindegy ugye?
Igen igen !
@Atis fenntforgás van itt a szociba,mert megint lezártunk .Azt sem tudom, hol áll a fejem
Ha nagyon szépen megkérlek,leírod mégegyszer,hogy az igen-igent mire írtad?
Így kérdezem inkább:
Ne foglalkozzak vele,hogy az aroma pg-s és 50/50 alapot vegyek?
A kérdés az volt , hogy fecskendőt felszívjuk aromával majd kinyomjuk belőle utána tudunk pontosan holttér mentesen mérni !
Erre írtam , hogy igen igen !
Pontosabban ez volt a kérdés : Tehát felszív,visszanyom,majd újra felszív?
Az arány ugyanannyi marad. Így a válasz igen. Csak ugye a mennyiség lesz több.
@Atis bocsi
Nem láttam,hogy melyik kérdésemre válaszoltál
Lehet látni csak én nem figyeltem?
Igyekszem pedig nagyon figyelni
Köszönöm a választ
Ha a hozzászólás keretének jobb felső sarkában rákattintasz a profilképra, akkor ahhoz a hozzászóláshoz visz amire válaszolt.
De jóÉs ténylegNagyon köszönöm
Elnézést, de nem tudtam kikérni a véleményeteket a rendelésemről,így nélkületek adtam fel.Lehet,hogy marhaságokat rendeltem(bocsi a nevekkel még bajban vagyok és nem találtam a hozzászólást,ahol meg lett kérdezve,hogy miket néztem ki rendelni.Biztos itt van valahol)Egy ismerős csajszival akartunk rendelni együtt,de 3 nap után írta,hogy ő most mégsem rendel,rendeljek nyugodtan.No ennek az lett a vége,hogy délelőtt próbáltam meg kapkodva rendelni és elbénáztam,mert a külföldit csak kosárba tettem,de nem adtam fel,majd kifutottam az időből,hogy ma fel tudják adni. A belföldi megjön holnap,de a külföldi,az alaplé szerintem sajnos csak kb.hétfőn.Így hétvégén nem tudok kísérletezgetni.Hétközben meg pont nem erre lesz agykapacitásom
Végül az eliquidvg-ről rendeltem meg a 6mg-os 50/50-es 500ml-es alaplét.Hogy meglegyen a 7000.-,rendeltem mellé 2 kész liquidet,hogy legyen az is,míg katymalokTobacco Dy4 6mg-os (dohányos,enyhe citrommal)és Buddha kertje (fanyar és citrusos,alkalmi különlegesség)6mg-os liquideket rendeltem.10-10ml-t.
Végül a Vape42 lett,ahonnan az aromákat rendeltem,mert ott találtam a legtöbb 10ml-es aromákat.Máshol csak inkább nagyok vannak vagy snv-k vagy sortfillek vagy mik.Nem tudom,a kezdőkre nem gondolnak?
Egoist:snv Unchained(pisztáciás-vaníliás dohányos)
Imperia:Old gold/Lime/Menthol/Raspberry
(a 3 utolsót valószínű kevergetni kellene nem?Lehet,hogy magában is jó a málna,de limével vagy mentollal is jó lehet.Meg a mentolt másba is beletehetem nem?És a limét sem egymagában szeretném.)
Inawera:Red fruit mint/Summer feelings(gyümimix,barack,málna,kaki(vagy khaki?)és szilva)
KTS:Love(citrusok és vanília)
10ml-es aromák.(itt jó volt az áruk is,így remélem nem kapok ki)
Carokat vettem?
Majd mutizd meg