Segítségkérés alap rendeléshez

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy megrendeltem a florvitarol külön VG/PG ÉS hány miligramos nikotint rendeljek hozzá
Én igazábol a töltött cigit szivom
De nem tudom hogy ahoz hány MG -os nikotin kell vegyek
És hány mg ra kell hogy megcsináljam

3 kedvelés

Szia! Abban nem tudok segíteni hogy milyen erősséget kellene szívnod.
De milyen gépet fogsz használni? Esetleg milyen porlasztót?
Úgy már tudunk valamilyen ki induló alapot adni.
De ez teljesen egyén függő, neked kell majd ki kísérletezni hogy mi ideális a számodra.

7 kedvelés

Ha tudsz minél erősebbet rendelj, azt mindíg lehet lefelé higítani a floravitás cuccokkal. És amíg nem tudod mennyi a számodra ideális erősség (lehet akár 6 és 9mg közötti erősség is) addíg ne keverd be az egész nikkes alapot. :slight_smile:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. :slight_smile: A porlasztótól is függ pár dolog. :slight_smile:

9 kedvelés

Egyet értek az előttem szólókkal.:slightly_smiling_face: Milyen eszköz? Milyen porlasztó? Még soha nem használtál ezelőtt e-cigit? Ha már igen, akkor azt hogy használtad? :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

az igaz nem mindegy dl vagy mtl használsz e de személy szerint vagy 9mg vagy 12mg alappal kezdenék de ez is szubjektív ugye meg készülék és használat függő.

5 kedvelés

Szia! Az alaplé,amit linkeltél ,én azt nem keverném a floravitáshoz.
Inkább 100 mg /ml niket vegyél és abból 100 mili alaplébe tegyél 3-6 ml nikotint :blush:
Javítsatok ki ha tévednék :smiling_face:

2 kedvelés

Pont tegnap rendeltem 100-as nik/floravita kombót.:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Nekem ma jött meg :blush:

3 kedvelés

Mennyi idő volt a nik(eliquid vg?)? Mert 3-5 munkanapot írtak, de remélem, kedden ide ér.:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

4 nap alatt itt volt :wink:a flórás 3

1 kedvelés

Köszi!

1 kedvelés

Hol van 100-as nik?Nem akarok olyat venni még,csak érdekel,mert én 36-osat és 30-asat láttam csak eddig​:slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Eliquidvg.eu :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Gondoltam​:slightly_smiling_face:Én miért csak 30-as nikotint és 36-os nikotinsót látok csak?:thinking:

1 kedvelés

Azt nem tudom.

Alapanyagoknál keresd :blush:

1 kedvelés

Köszi.
Eddig is ott kerestem,mikor rendelek​:wink:

1 kedvelés

alapanyagok…
alapanyagok…100mg-ml ez pg ben vagy vg ben

1 kedvelés

Jaaaa​:slightly_smiling_face:Ezt azért nem is figyeltem,mert vagy vg-ben vagy pg-ben van​:slightly_smiling_face:Ilyet nem akartam.Meg nekem még nem kell ez a mg erősség…majd,ha "felnövök":wink::joy:

2 kedvelés