Alapfolyadék

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni honnan tudok beszerezni előre bekevert nikotinos alapfolyadékot? Liquidcity-n tudom hogy van de én drágállom a majd 20 ezer forintot egy liter 9mg-os alapléért… :confused: Juicyvape-ről tudtam rendelni eddig kisebb kiszerelést jó áron de az az oldal már nem elérhető. Fontos lenne hogy előre bekevert legyen mert nem akarok magamnak kevergetni.

1 kedvelés

Szerintem csak a cityn lesz ilyen máshol nem nagyon kapni már.Vagyis és nem tudok róla,hogy lenne más oldalon.De amúgy egyszerű meg olcsobb ha magadnak csinálod meg 0 pg meg 0 vg kell meg nikotin csak olyan erősséget keversz amilyet csak te szeretnél​:blush::wink:

2 kedvelés

Tuti jobban jársz ha kevered, nem nagy kunszt,kalkulátorok is elérhetőek több helyen.
Pg,Vg olcsón beszerezhető literes kiszerelésben gyógyszerészeti tisztaságban.
Niq booster nekem is fogy lassan, tippeket várnék hol akciós​:wink::sweat_smile:

2 kedvelés

Csak ahogy néztem nicsó se nagyon van náluk… Hiánycikk már lassan minden :smiley:

1 kedvelés

Egyszer rendeltem tőlük,nekem nem volt gondom,sem a 9-esel,sem a 12-esel.

2 kedvelés

És külön érkezik a lé és a boosterek, úgyanúgy össze kell keverd.

Én most egy ideig még elleszek​:thinking:

5 kedvelés

Jobban jársz, ha:

Pg, Vg - Floravita

..és kevered magadnak.

5 kedvelés

Pontosan eszerint jártam el​:sweat_smile: Igaz külön utakon kellett megtaláljam mindkettőt. Aromamestert itt,ma már előtted fentebb. Jön is a boosterem…Asszem eleszek egy darabig látva. Nekem elég az 5-re kevert tiszta 30pg/70vg ,na ebből pont kijön 2,5 liter.Az meg,hogy max10% aroma után merre melyik arány mennyit mászik…már szintén hidegen hagy. Lehet miatta dobálni​:sweat_smile:

1 kedvelés