Azt elfeledtem - bocsánat - leírni, hogy azt meg Neked köszönhetem ![]()
Ezeöccá’ ![]()
![]()
![]()
Sziasztok! Én még nagyon kis cipöben járok Hozzátok képest. ![]()
Vapsolo 4-el kezdtem 26.március 20-án, mert azt tudtam beszerezni, egy elég is volt belőle, akkor még reggel a kávéhoz volt 1-1 szál cigi…
Majd találtam bekevert 6mg-os vaníliás pipa liqidet és egy Aspire Avata készüléket, már nem kellett a cigi. ![]()
Szerettem volna rendelni még egy ilyen készüléket, hogy amíg az egyik töltőn van legyen másik, de nem találtam sehol, ekkor találtam rá az oldalra ![]()
Rengeteg jó dolgot olvashattam itt, rengeteget kérdeztem és rengeteg segítséget kaptam Tőletek, amit nagyon köszönök!
Elaf iStick Pico plus mod és Elaf GTL Pod tank lett a választás és azóta már sikerült a luquid keverés is a gyümis kivételével
De ami késik, nem múlik.
Nagyon szeretem ezt a szettet, fújom a finom vanília és karamell gőzöket
Persze nézegetem, olvasgatom, figyelem a dolgokat közben, de egyenlőre még nem vágyom többre, de idővel biztosan fogok.
Bátyám fizeti… Forintban ![]()
De az miért nem sikerült?
Nincsen gyümis aroma a tulajdonodban?
![]()
Szia! Nos azt hiszem,nem jól fogalmaztam, sikerült csak a végeredmény nem ízlett túlságosan. Lassan elfogy, de azt hiszem, nem mostanában fogok vele próbálkozni. Mivel a dohányosak viszont elsőre nagyon fincsik lettek a vaníliás, a karamellás is.
De ha van ötlet gyümis aromára, szívesen fogadom.
Az Al Carlo aromák hozzák mindkettő vonal előnyös tulajdonságait szvsz.
(gyümis-dohányos)
Ja, Szia!
(telóról eléggé szokatlan gépelni nekem,csak még alszik a “banda”, PC meg az Ő szobájukban van
)
![]()
![]()
Szia! Én mindig telóról gépelek…
Igen, köszi az AI Carlot már ajánlottad, beszéltünk is róla, de most hogy már lassan rendelnem kellene sehol nincs készleten…
szóval valószínűleg kimarad most.
Biggy Bear gyümis (hűsítős) aromákat jó szívvel ajánlom, hűsítés ellenére télen is szívesen fogyasztom, nyáron, meg kifejezetten magas az élvezeti foka
Azon felül meg most az egyik menő nálam az A&L Ragnarok Primal, illetve Ultimate Shinobi. Ezek kaphatóak ![]()
Szia! Köszi a tippeket, megnézem őket! ![]()
Jobban preferálom a személyi számítógépet.
(vén hüje vagyok NA!)
![]()
Jobb is az biztos és az oldal is biztosan könnyebben kezelhető, de ami van az céges és minden is le van korlátozva sajna. Nem hinném, hogy “vén hülye” lennél, túl szigorú vagy magadhoz szerintem.
De, hidd el az vagyok,54 leszek, olvasáshoz egyre erősebb szemüveg kell,stb.
A többi szervi bajt nem is említem.
![]()
Én 56 leszek, fiatalember!! ![]()
Nem vagy az! Mondooom! Tudom miről beszélek. Én is 54 leszek és már semmi sem a régi rajtam, bennem sem! A szemüvegről meg ne is beszélj egy vagyont hagytam az optikában, hogy lássak.
El kell fogadni, együtt élni vele és menni tovább, mert minden napban van valami szép, csak meg kell látni, élni ![]()
Ford Fairlane kalandjai után szabadon:
“-Ez humor volt?
-Igen, csak nem jött be!”
Azért még nem érzem magam annyinak, mint vagyok, csak az orvos mindig figyelmeztet:
“Azt tuggyahogy nem bír mán annyit, mint a huszonévesek?!”
![]()
Ahh a mostani önmagamat huszonévesen minden téren “megettem volna reggelire” ![]()
Sok huszonévest én meg most megeszek reggelire.
Ált. 4 van a reggeli kakaómban belőlük.
![]()
Az tény, tisztelet a kivételnek, hogy munkában még most is többet bírok, mint Ők.
Pont tegnap gondoltam bele, fénykoromban az erdőn, ha kellet 8-10 tankot kihajtottunk! Tegnap ki kellett vonalazni a focipályát, kézi tolos kocsival, hát szégyenlem de a végére meg kellett állnom mert nem volt levegő! ![]()