Tudja esetleg valaki, hogy miért lassú a vaperina, vagy nem tölti be képeket, vagy az oldalt, csak a pöttyök jönnek, asztali PC-t használok, de ha bekapcsolom a firefoxba a VPN-t akkor pillanatok alatt betölt, az AdBlock kikapcsolva az oldalon. de ez csak a reggeli órákban van, 04-09-ig kb pár nappal ezelőtt vettem észre. Bill Gates nem fázott meg, mert lefuttattam pár vírusirtó tesztet
Köszönjük az észrevételt. Én pl. akkor tapasztaltam párszor ilyet, amikor valami gubanc volt a nettel, vagy a transmission “fogta le” a gépet. Gépen Chrome és Opera, telefonom pedig a Play áruházból letölthető appot használom. Ma reggel is gyors volt az oldal. Utána fogunk járni mi okozza. Korlátozva nem vagyunk.
Köszönöm ha megnézitek, de most nagyon gyorsan betudtam lépni, telekomos mobilinternetet használok, USB internet megosztást a telefonomon a PC-vel, de ezt a lassulást csak egy pár napja tapasztalom.
Köszönöm , akkor vagy a telefonomon az android, vagy tűzfalam csak ez is kétesélyes mert minden más programok (torrent,emule,jdownloader), oldalak működnek. Lehet nem ártana egy Win újratelepítés, azért is kérdeztem, hogy nálatok minden rendben mert így első nekifutásra nem értem még a dolgot, volt régebben egy firefox bug, hogy nem tudtam belépni a hardveraprora, de más keresővel igen, később jött egy frissítés és utána rendben működtek tovább a dolgok.
Nem fordulhat elő, hogy ez szolgáltatói hiba? Mindketten mobilneteztek és az mégkevésbé konstans, adattovábbítási szempontból hatványozottan adatforgalomfüggő, mintha rezes vagy optikás cucc lenne…
Nekem ez már itthon volt, 1000-es Digi, Wifi.
De nagyon ritkán fordul elő ilyen.
Azonnal meg szoktam nézni, más dolgok mennek-e vagy sem.
Nem panaszképpen tettem be, pillanatnyi túlterhelésnek gondolom.
Szép estét, sziasztok, mindenki ír a falra, csak én nem! De most igen, nálam is néha-néha előfordul nem csak a máshol is, de szerintem is valami szolgáltatói hiba lehet.