Zivipf.de itt van, postaköltség asszem € 6.-…
Köszönöm szépen, ma éjjel rá megyek. Húsvét van, a gyerek szét van csokizva, esze ágában nincs aludni
Szia Attila. Egy 2020 augusztusában íródott hozzászólásra válaszoltál, azóta eltelt egy kis idő, és történt pár szigorítás is. Emiatt ne mérgelődj. Ausztria meg egyébként is ingoványos talaj rendelés szempontjából. Én a Liquidhallról vettem a huzalt, de ott van még a Gandalf Liquid akik mostanában Juicy Vapour néven mennek tovább, onnan is vettem már. Vagy liquid city, aroma paradise stb… Egyébként az én Brünhildémet @tasnadiattila - tól vettem, ha jól tudom elvétve még akad nála ilyen kazán. Ezen kívül jó szívvel ajánlom a Vaporism oldalt, ha jól olvasom van mindegyik színben, de szerintem huzal is lesz náluk.
rá lestem a vaporizm oldalra, szimpi, de szlovákia meg csehországba szállítanak. írtam nekik, hátha ide is kivételt tesznek
Regisztráció és bejelentkezes után emailben angolul kell rendelni tőlük. Küldenek ők mindent mindenhova.
köszi
Hát vissza írtak. Valamit tudnak, mert kérdeztem tőlük hogy ide is küldenek e, azt a választ kaptam hogy holnap fel is adják. De címet nem írtam
Szerintem jókat választottál.
Akkor megnyugodtam. Köszönöm.
Hi jó párszor rendeltem már tőlük. Egyszer két csomag rossz vattát kaptam (másikat mint amit rendeltem ) megírtam nekik hogy nem ezt kértem. Két nap mulva csengetett a futár azzal a vattával amit akartam . Nem tökölnek ilyesmin . Rendelj csak tölük bátran.