Hogyan lesz Brünhilde-ből kezesbárány

Zivipf.de itt van, postaköltség asszem € 6.-…

1 kedvelés

Köszönöm szépen, ma éjjel rá megyek. Húsvét van, a gyerek szét van csokizva, esze ágában nincs aludni :face_with_peeking_eye:

En tőlük rendelek…

2 kedvelés

Szia Attila. Egy 2020 augusztusában íródott hozzászólásra válaszoltál, azóta eltelt egy kis idő, és történt pár szigorítás is. Emiatt ne mérgelődj. :slightly_smiling_face: Ausztria meg egyébként is ingoványos talaj rendelés szempontjából. Én a Liquidhallról vettem a huzalt, de ott van még a Gandalf Liquid akik mostanában Juicy Vapour néven mennek tovább, onnan is vettem már. Vagy liquid city, aroma paradise stb… Egyébként az én Brünhildémet @tasnadiattila - tól vettem, ha jól tudom elvétve még akad nála ilyen kazán. Ezen kívül jó szívvel ajánlom a Vaporism oldalt, ha jól olvasom van mindegyik színben, de szerintem huzal is lesz náluk. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés

rá lestem a vaporizm oldalra, szimpi, de szlovákia meg csehországba szállítanak. írtam nekik, hátha ide is kivételt tesznek :smiley:

Regisztráció és bejelentkezes után emailben angolul kell rendelni tőlük. Küldenek ők mindent mindenhova. :grin:

1 kedvelés

köszi :slight_smile:

Hát vissza írtak. Valamit tudnak, mert kérdeztem tőlük hogy ide is küldenek e, azt a választ kaptam hogy holnap fel is adják. De címet nem írtam :joy:

1 kedvelés

Ezeket néztem ki a Brunhilde 103ra. Remélem nem nyúlok mellé. Valaki lemeozza?

Szerintem jókat választottál. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Akkor megnyugodtam. Köszönöm.

1 kedvelés

Hi jó párszor rendeltem már tőlük. Egyszer két csomag rossz vattát kaptam (másikat mint amit rendeltem ) megírtam nekik hogy nem ezt kértem. Két nap mulva csengetett a futár azzal a vattával amit akartam . Nem tökölnek ilyesmin :smiley: . Rendelj csak tölük bátran.

3 kedvelés