Hogyan lesz Brünhilde-ből kezesbárány

Az enyém ilyen :slight_smile:

Sokan seretegik de nem értem nagyon miért … pont tegnap cibáltam ki lap top om alola sietem nagyon… reggel néztem semmi folyás . Nem melegszik nem szrörcsög . Nincs száraz hit de az enyémet biztos egyedileg gyártoták még régeben :slight_smile:

9 kedvelés

Enyém sem folyt eddig. Vettem olyan huzalt, meg vattát, amit Kinga javasolt itt, a posztban, de ugyanúgy melegszik. Nem csoda, hiszen nagyon fent van a deck. Pedig még egy hosszabb szipkát is kerítettem. Szóval még van mit variálnom rajta. :thinking: De nagyon szép, nem mondok le egykönnyen róla. :slight_smile:
Érdekes egyébként, hogy visszaolvasva eleinte többnyire dicsérték, mostanság meg szídják.

5 kedvelés

Majd lökj egy képet ha van idöd :slight_smile: tekerésről :slight_smile:

Nem szidnám, de hepciás.
A tekerést próbáld meg betenni úgy, hogy a tekerés teteje ne lógjon ki az oszlopok tetejénél tovább.
Kissebb watt talán, több levegö.
Kell neki a hűtés.

A huzal teteje a bekötőoszlopok tetejével legyen egyvonalban. :slightly_smiling_face: Mondjuk nekem a 2.1-es AFC volt benne, clapton elkérte a levegőt így nekem nem melegedett, kB 16 watton volt viszont @Robertino_daf szálhuzallal tekeri és nem melegszik Neki. Nem tudom mi lehet a gond. Én azért adtam el mert ráuntam, meg mert megtetszett a Neeko… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nem a legszebb tekerésem, és már használtam is, de ez van:

Szerintem a magméret nagy, 3asnak nézem. 2.5-ös elég neki.

1 kedvelés

2.5-ös, de lehet hogy nem tekertem elég szorosan. :slight_smile: Amúgy az íze, gőze jó lenne, csak egy idő után “pörköli” a gőz a szám szélét, pedig csak 8W. :thinking:

Nagyobbnak tűnik. :thinking: Akkor viszont érdemes lenne 2 menettel kevesebbel is kipróbálni.

Most 1,1 ohm az ellenállása. Persze, ahogy lesz időm, próbálkozom még vele.

Most azt próbáltam meg, hogy 2.5-es magra tekertem a vékony Ni Cr 1.7 ohmos Nr-R-Nr huzalból. A tank felső része persze most is meleg, de a gőz végre nem forró.

6 kedvelés

Hólnap ha van idöm ujra tekerem :slight_smile: megmutatom neked az enyém milyen

Ezt a csicska Ausztriát. Sehonnan nem tudok ide rendelni. Tilt mindent. Alin rá kerestem a vandy storera, hát üres a lista. Amazon is bukta. Az itteni vape boltokba nincsen ilyen drót, vatta is csak a bacon. Egy darabig jegelve van nálam akkor a Brunhilde… :face_with_peeking_eye::confused:

Jah bocs nem nézztem vissza …

A fb-on hirdetnek sokat :smiling_face:ott nézz körül ha annyira kell Banasák István,másik oldalon a discordon pedig hókuszpókot keresd ha másik hiszti is kell.

Francia, olasz, cseh. Németektől a Zivipf.de-töl rendelem a huzalokat meg ott a dampfplanet.de. A többi webshop itt nem opció… ja, Vape42 is küld, csak előtte emailben egyeztetni kell velük. Ez van.

1 kedvelés

Zivipf.de itt van, postaköltség asszem € 6.-…

1 kedvelés

Köszönöm szépen, ma éjjel rá megyek. Húsvét van, a gyerek szét van csokizva, esze ágában nincs aludni :face_with_peeking_eye:

En tőlük rendelek…

2 kedvelés

Szia Attila. Egy 2020 augusztusában íródott hozzászólásra válaszoltál, azóta eltelt egy kis idő, és történt pár szigorítás is. Emiatt ne mérgelődj. :slightly_smiling_face: Ausztria meg egyébként is ingoványos talaj rendelés szempontjából. Én a Liquidhallról vettem a huzalt, de ott van még a Gandalf Liquid akik mostanában Juicy Vapour néven mennek tovább, onnan is vettem már. Vagy liquid city, aroma paradise stb… Egyébként az én Brünhildémet @tasnadiattila - tól vettem, ha jól tudom elvétve még akad nála ilyen kazán. Ezen kívül jó szívvel ajánlom a Vaporism oldalt, ha jól olvasom van mindegyik színben, de szerintem huzal is lesz náluk. :slightly_smiling_face:

3 kedvelés