Beállt az egyensúlyi állapot. A Természetben mindig mindenhol ez a legfontosabb. A problémák zömét az egyensúly megbomlása okozza.
Egy barátom jól megtermett ember hatalmas pocakkal és igen nagy fenékkel. Orvosi vizsgálaton volt. Mondja neki az orvos, Imikém, le kéne adnod abból a pocakból. Mire Imi: de szemét maga doktor úr! Hogy hanyatt essek?
6 évnyi kemény munka, és jól átgondolt táplálkozás kellett ahhoz, hogy az izmot átalakítsam zsírrá. Én is lehülyézném az orvost.
Sajnos ezért olyan óriási gond, hogy mindenki elektromos cigarettának kezdte hívni a vaporizálást. Többek között ezért is tették be a dohányzás skatulyába. Persze tudom, ezen már változtatni nem lehet, de én inkább maradok az (ősmagyar ) vaper, vape kifejezéseknél, hiszen ez nem dohányzás, ahogyan Éva is beidézte ide a törvényt.
Erről meg az jut eszembe, hogy pár éve a tóparton sok volt a rovarféle. Egy stégen ültünk, amikor egy darázs kezdett körözni a fejünknél. Na, mondom jól van és lefújtam (a korábbi igen hatásos dohányfüstös tapasztalataim után) gőzzel. Természetesen nem hogy elment volna, hanem szinte bevadult, annyira tetszett neki az aromája, így menekülőre kellett fognunk…
Régi hobbim a “darazsazás” és a darázs szelídítés, jól ismerem a darazsak néhány faját. Szerintem nem támadott, de észrevételed több, mint figyelemre méltó. Ötletet adtál. Ha jön a szezon, lesz mit kipróbálnom. Alkalmasint majd beszámolok
Nem, nem támadott csak ráült volna a számra úgy meg nehéz vapelni…
Csak egy édes csókra vágyott.
Igen, sajnos nem szerencsés az e-cigi kifejezés, de hát az első kèszülékek egy az egyben imitálták az analóg cigaretta kinézetét. Még a parázsló véget is.
az enyém még megvan és működik is
Meg guminőnek az “intim jellegű ellazulást elősegítő bőrbarát anyagú humanoid formájú” eszközt.
Vannak ilyen emberi tévedések
Pár hete még megvolt az én készletem is. Aztán nagy rendrakást, szanálást tartottam, és a többi kacattal kidobtam alighanem. Mert most megnéztem a fiókomban, ahol a gőzölős cuccaim vannak, de már csak a rendet találtam.
Az e-cigire is mondták már, hogy olyan, mint a guminő…
És az egész az alkoholmentes sőrrel kezdődik…álítólag, én nem tudok semmiről sem.
Az alkoholmentes Heineken totál iható, de ha már pénzt adok érte akkor ne hiányozzon belőle semmi
Ezekre tessen vigyázni, mert az Első Magyar Vapermúzeum alapjai lehetnek!
Mindegyik működik egyébként.
Látod, én meg kidobtam az első cigiformájú készletemet, pedig még original bontatlan porlasztó is volt hozzá.
Volt olyan tankom is, amibe külön lehetett kapni olyan hosszú, vattázott porlasztót. Folyt orrán-száján, de jól nézett ki. Sőt -, jut eszembe -, még világítós integrált patronom is volt, amikor szívtad, akkor világított az egész.
Én nem híztam, 1 év alatt, nekem jobban elveszi az étvágyam. (18mg nikotin) nem is szeretnék lejjebb adni a 18 mg böl. Ja előtte 2,5 db cigi simán elment per nap, viszont sokkal jobban érzem magam minden téren.
Hát, 18 mg-nál nem csoda. Én 12-vel kezdtem az átszokást, a 18 már erős volt nekem.
Na most vajon kifog hizni pik pak