Lehet ide se ér az idén!!
És akkor az már nem idei ..
Érkezett Lost Vape Centaurus G80 AIO Pod Mod Kit HC-re…ha valakit nem zavar a feltöltőnyílás pozícionálása akkor minden másban hozza a B80 teljesítményét
Lost Vape Centaurus G80 AIO Kit
Ui: Pont nélküli 80%-os árért írjatok rám…
Hm… Már egy ideje van náluk készleten. A feltöltőnyílás pozicionálása pont jó helyen van!
Hogy már egy ideje van az tuti !! A feltöltőnyilás hol van azt majd megtudom!!
Nekem sikerült feltöltenem úgy is a boro tankot, hogy nem kellett kivennem a G80-ból!
Bele nyomtad egy lavór Liquidbe és addig nyomtad le míg bugyborékolt ?
Még a Hollanddúsoknál van!! Ha ideér kipróbálom!!
Ma jött VV Pulse v3 HC-n…fekete színben:
Vandy Vape Pulse V3 95W Squonker Mod
Sziasztok! Nekem a HC-n múlt hónap 30-án elvitték a pontjaimat (pontmegőrző vásárlás történt) és sajnos “nem tudtam” fizetni, de azóta sem kaptam vissza a pontjaimat. “Awaiting payment” státuszban van azóta is, fizetésre nyitva álló idő visszaszámlálás már nincs. Remélem ha vége a Holyday-nek akkor azért visszakapom a pontjaimat.
Tudnak élni
30.án én is “demo-vásároltam” hasonló céllal…2.án az “Awaiting payment” leketyegése után rendben visszarakták a pontjaimat
Szerény személyem “kettedikén” vásárolt,(725 pont levonása után) azóta Processing a státusz.
Szerintem befejezem a Healthcabine-ezést.
Nincs annyi cucc amiért nekem megéri még ezzel is vacakolni , hogy kam vásároljak .. csini a sok pont , de nem igazán van mire elkölteni .. kivéve ,ha valaki porlasztózik .. úgy 4-5 poddal
Csak lazán lenyomkodom a hónapot aztán, ha nem felejtem el még vásárlók is pár vattát .. huzalt vagy az acconynak pod fejét , de még így is van felesleges pont ..
Megéri dobni nekik egy rövid whatdafck üzit.
Én is hasonlóan jártam, aug. végén kifizettem de csak kb. 5 nap múlva, szept. elején adtak tracking számot és utána 2 hétig nagy csend (The Item is at the shippers warehouse). Írtam nekik hogy mégis mikor szeretnék elindítani a csomagom, érdekes módon másnap este már frissült a tracking és elindult a csomag. Persze a válaszuk nem az volt hogy bocs, elfelejtettük, hanem hogy úton van az, ne izguljak, ez így szokott lenni… nyilván…
Nem az idő a gond, ráér a cucc. (8-áig valami szünet van)
A mindenkori levonásokkal a pontokból téma nem gyere be nekem.
Minden hónapban nem rendelek tőlük. Ráadásul nem is nagyon frissül a készlet.
Ja bocs, azt hittem szept.2-án rendelted
A pont kedvezmény nagyon vonzó, én is gyűjtögetem de ahogy te is mondod, szinte nincs mire elkölteni ami nekem tetszene. Emiatt én is csalódtam bennük.